fbpx

Kedves Tél, engedd, hogy közösen álmodjunk…és tervezzünk!

Winter wonderland

A szeretteinkkel töltött pillanatok és az Archishade csapatával tervezett pergolák megteremtik a mesebeli hangulatot a hűvös napokhoz is.

Amikor odakint a hőmérséklet drasztikusan lecsökken, fagy uralja a tájat, még inkább az otthon melegségére vágyunk. A rossz idő nem éppen kedvez a természetjárásnak, ezért a természetet kell közelebb hoznunk otthonunkhoz annak érdekében is, hogy a napfény hiányától a borúsabb hangulatunkat kedvezően befolyásolni tudjuk. A természet közelsége nagyon nagy hangsúlyt kap a melegség megteremtésében is.

Kertünk, teraszunk akár télen és nyáron is vonzó kültéri élettérré válhat.

A titok egy téliesített bioklimatikus pergolarendszerben rejlik, mely maga lehet a megtestesült tökély, egy tökéletes menedékhely az évszak átvészelésére.

A legtöbb ember számára, különösen a városi térben és a frekventált területeken az otthonhoz tartozó szabadtéri terek, kertek, teraszok prémium kategóriájú kiváltságot, luxust jelentenek. Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhassuk ki belőle, egész évben használhatónak kell lennie, nem csak nyáron. Egy prémium kategóriás, szakértelemmel megtervezett teraszrendszerrel, mindez professzionálisan megvalósítható. Az időjárás viszontagságait kizáró oldalelemek, a forgatható tetőlamellák, az integrált fűtés és a beépített led világítás segítségével egész évben minőségi időt tölthetünk a kertben vagy teraszunkon.

Teremtsük meg a hívogató és meghitt kültéri otthonunkat

Ha megépült a pergolánk, koncentrálhatunk a belső tér hangulatára. Talán az egyik legjobb dolog a télben, hogy előkerülhetnek a puha, meleg takarók, plédek, párnák, melyek máris melegséggel töltik meg a teret. A kapkodás nélküli, idilli légkör eléréséhez már csak száműznünk kell minél több zavaró tényezőt. Valljuk be: épp eleget néztük már a különböző kütyük képernyőjét, az utóbbi időben aztán minden eddiginél többet. Itt az ideje elővenni egy izgalmas könyvet. (Persze az árnyékoló távirányítóját ne tegyük messzire, az még jól jöhet!)

A gyertyák és a kellemes illatok is a tél esszenciáját adják, segítenek ellazulni. A szantálfa, a narancs, a fahéj és a csillagánizs egymással nagyszerűen kombinálhatók, lélekmelengető közeget varázsolhatunk magunk köré.

A természet és az építészet kéz a kézben jár

Igaz, hogy a meghitt otthon nem a külsőségektől függ, hanem a benne élők közötti szeretettől, de mégis jó az élettereinket olyanra formálni, amilyenek mi vagyunk. A szabadban töltött minőségi idő élményének fokozásához az Achishade mérnöki csapata olyan kültéri építészeti megoldásokat kínál -akár a tervezéstől a kivitelezésig-, amely a funkcionalitáson túl rendkívül esztétikus is. Ilyenek a trendalkotó Renson kültéri koncepciói, melyek tökéletesen illeszkednek az otthonok sajátos stílusához, az egyedi igényekhez, elmossák a határt a beltér és a kültér között.

Tel: +36 70 317 5320; Tel: +36 70 639 2000

Termékválasztásban és annak építészeti tervezésében az Atenád szakmai partnere, az Archishade nyújt Önnek szakértő segítséget! Keresse kollégáinkat bizalommal!

Látogasson el bemutatótermünkbe és győződjön meg kültéri, beltéri árnyékolóink, kerti és terasz pergolarendszereink minőségéről!

Bemutatóterem: ARCHISHADE Kft / ATENÁD Kft. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 47. (Auchan Ipari Park)

Nyitvatartás: H-P 7-16h (időpont egyeztetése ajánlott! ITT kérhető!)

Termékeinket viszonteladóinkon keresztül értékesítjük, beépítéshez szívesen ajánlunk megbízható, szakértő partnert Önnek.

www.archishade.hu

EZ IS ÉRDEKES LEHET

További cikkek, inspirációk a témában

Pergolák tervezése stílusirányzat szerint

Elolvasom a cikket!

Tervezzünk stílussal! Inspirációk árnyékolást tervezőknek

Tovább a blog oldalra!

Hogyan árnyékoljunk okosan! Vásárlás előtti tudnivalók

Tovább a szaktanácsok oldalra!