fbpx

Redőnyök

Alumínium redőnyökről

ATENÁD KOMPAKT, HEROAL

aluredőny

Minden, amit alumíniumredőny vásárlás előtt tudni érdemes.

Külső tokos aluredőny

ATENÁD KOMPAKT, HEROAL

külső tokos aluredőny

A redőny egy külső dobozban (redőnytokban) található, a felszerelést követően is látható marad.

Vakolható tokos aluredőny

ATENÁD KOMPAKT, HEROAL

vakolható aluredőny

A tok külső oldala az épület homlokzatával együtt bevakolható, kívülről és belülről is észrevétlen marad.

Műanyag redőny

EASYPLAST

easyplast

Saját gyártású, korszerű, új típusú műanyag redőny, mely akár szúnyoghálóval is rendelhető. Kedvező árfekvés, hosszabb élettartam.

Áthidaló helyére építhető

PERFEKT ST

Építkezéskor kerül beépítésre. Olyan épületnél célszerű beépíteni, ahol a falazat elkészülése után történik a monolit födém, vagy a koszorú betonozása.

Nyílászáróra építhető redőny

PERFEKT AE, EXTE

Építkezéskor vagy nyílászáró cseréjekor építik be. A nyílászáró helyének megfelelő nyílást kell kialakítani. A redőnytok a nyílászáróra szerelve kerül beépítésre.

Külső textilárnyékolók

Külső textilárnyékolók

kínálatunkban elérhető kültéri textilárnyékolóink

Kültéri textilárnyékolót érdemes választani, ha fontos az árnyékolás, de nem szeretnénk teljes sötétséget. Használatával kellemesebb környezetet teremthetünk.

FIXSCREEN textilárnyékoló

az első igazán szélálló textilárnyékoló

fixscreen árnyékoló

A FIXSCREEN a textil széleihez rögzített zippzár alkalmazásával biztosítja a kiemelkedő szélállóságot, véd a rovarok ellen és nem akadályozza a kilátást.

TOPFIX textilárnyékolók

kis és nagy felületek vízszintes textilárnyékolója

A TOPFIX típusai kiváló megoldást képeznek pl. télikertek tetőárnyékolásra. Használható külső vagy belső alkalmazással, hiszen rendkívül szélálló.

WINSCREEN textilárnyékoló

sínes vagy bowdenes külső textilárnyékoló

winscreen árnyékoló

Nem takar bele a nyílászáró üvegfelületébe, szinte részévé válik a nyílászárónak. Lakások, irodák, közintézmények esztétikus árnyékolója.

WINSCREEN Mini textilárnyékoló

3 az 1-ben: árnyékoló, szúnyogháló és dekoráció

winscreen mini

Elsősorban kültéri árnyékolásra ajánlott, de minimális tokmérete, filigrán megjelenése és kézi működtetése a beltéri árnyékolásra is alkalmassá teszi.

Íves- alakzatos árnyékolás

négyzetestől eltérő nyílászárók árnyékolására

Íves vagy alakzatos nyílászárók árnyékolására ajánlott kültéri textilárnyékolók. Ezek a termékek különböző árnyalatú Soltis textilekkel érhetők el.

PANOVISTA textilárnyékolók

a saroksorolt nyílászárók textilárnyékolója

A PANOVISTA lehetővé teszi sarokablakok és ajtók árnyékolását a sarkokon elhelyezett lefutó sínek és sodronyok nélkül, így a panoráma megmarad.

SLIDEFIX textilárnyékoló

a vízszintes mozgatású nyílászárók textilárnyékolója

A SLIDEFIX egy vízszintes mozgatású ZIPzáras árnyékoló, mely akár hatalmas, 8 méter széles nyílászárók lefedésére is alkalmas. 

Külső árnyékolók

Zsaluzia

kültérre C, Z és S-lamellákkal

zsaluzia

Ha nagy felületű nyílászárók árnyékolása a cél, akkor válassza a zsaluziát, melyek különlegesen modern megjelenést kölcsönöznek középületek, iroda és ipari épületek, családi házak számára.

Tolózsalugáter (Loggiaalu)

alumínium panelek csúszóajtó/fal kialakításához

tolózsalugáter

Saját gyártású, fix, alumínium lamellás árnyékoló. A panel tetején lévő sínben futó görgők segítségével, könnyedén eltolhatjuk zsalugáterünket az árnyékolni kívánt területre.

Kerti és teraszárnyékolók

önálló vagy falhoz rögzített prémium árnyékolók

Ezekkel a kerti és teraszárnyékolókkal a kertünkben olyan exkluzív életteret alakíthatunk ki, melyek a legszélsőségesebb időjárásban is felsőfokon szolgálják igényeinket.

Télikert árnyékolók

külső és belső árnyékolásra

A télikert árnyékolók nagyon népszerűek napjainkban. A télikertek tetejének és oldalának az árnyékolására használják. Főleg nyáron az erős napsütést elkerülve érdemes gondoskodni a télikert árnyékolásáról.

Napellenzők

nyitott, féltokozott és tokozott kivitelben

féltokozott napellenző

Az Atenád által forgalmazott napellenzők egyedivé és stílusossá teszik a külső környezetét. Válasszon a nyugati minőségű nyitott, féltokozott és tokozott napellenzőik közül az Önnek megfelelő textillel.

Beltéri árnyékolók

Roletták

presztízs, gyöngy, díszroló, tetőtéri, winlux

roletta

Nagyon dekoratív különleges textileknek köszönhetően felöltözteti otthonát, munkahelyét. Véd a kíváncsi tekintetek ellen. Megóvja berendezési tárgyait a káros UV sugaraktól. Csökkenti a helyiség átmelegedését.

Sávroló

fényzáró és fényáteresztő sávokkal

sávroló

A sávrolóval tegye különlegessé otthonát, élvezze az egyedi megoldás sokoldalú alkalmazhatóságát. A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást váltakozva szabályozva így a fényt.

Firenzei roló

hullámlapocskák kötik át a textilt

A firenzei roló egy különleges és új termékünk. Stílus, visszafogott luxus és elegancia jellemzi. Az árnyékoló nyitott állapotban lágyan hullámzó, zsaluziára emlékeztető, 3 dimenziós látvány hatását kelti.

Szalagfüggöny

klasszikus textilektől a luxusig

Az irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a szalagfüggöny, de akár otthonunkba is ideális választás lehet, mely tökéletesen alkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására.

Reluxák

fa és alumínium lamellákkal

reluxa

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon.

Egyéb termékeink

Szúnyoghálók

fix, mobil, pliszé, zsanéros ajtó

Az Atenád négyféle szúnyoghálót kínál Önnek. Ismerje meg az új, stílusos pliszé szúnyoghálót! Emellett természetesen választhat a fix, mobil és zsanéros szúnyoghálók közül is.

Szellőző dekorfalak

folyamatos lamellarendszerek

Folyamatos szellőző lamellarendszerek, melyek alkalmazhatók kültéren és beltéren egyaránt. Segítenek harmonikussá tenni az épület megjelenését, hiszen homlokzatburkolatként és dekorfalként is jól mutatnak.

Motorok és vezérlések

árnyékoló mozgatás, épületautomatizálás

Minden nap ugyanaz történik: Körbejárjuk az egész házunkat, minden redőnyt leengedünk, majd reggel újra felhúzzuk. Ma már sok minden kényelmes és automatizált. Automatizálja árnyékolóit Ön is!