fbpx

Miért különleges a RENSON Lagune terasz árnyékoló?

Az év bármely időszakában szívesen töltenénk több időt a szabadban, ha mindezt nem befolyásolná az időjárás változása.

A Lagune és Camargue kiváló példái annak, hogy milyen csodálatosan ötvözhető az árnyékolásban a stílus, a komfort és a praktikum.

Nincs többé hűvös, forró, beázott vagy éppen huzatos terasz.

Olyan komfortos, az időjárás viszontagságaihoz kitűnően alkalmazkodó kültéri teret valósíthatunk meg általuk, amelyre egyetlen korábbi teraszárnyékoló sem volt képes önmagában. Variálhatóságuk, egyedi kialakításuk, méltán emelik a legelőkelőbb helyre a kültéri teraszárnyékolók körében.

Beltéri hangulat kültéren

A Lagune kialakításának köszönhetően összevonja nappalinkat a teraszunkkal. Olyan érzésünk lesz általa, mintha az épületünket megnövelnénk egy szobával, anélkül, hogy annak szerkezetében bármilyen változást végeznénk, így kora tavasztól késő őszig élvezhetjük a nyitott, nagy teret.

Ez a speciális vászontetős teraszfedés délelőttönként a kényelmes nyújtózás, kora délutánonként a szieszta színhelye lehet, este azonban a beépített led világítással, hangszóróval, kényelmi extrákkal, romantikus esték ideális terepévé válhat. Akár egy nagyobb társaság is kényelmesen üldögélhet alatta esti lazító társalgás, gondtalan kikapcsolódás közben.

Az árnyékolót a magas minőségű, különleges, zipzáras technológiájú, UV álló oldaltextilek (Fixscreenek) teszik praktikussá. Textúrájuknak köszönhetően zárt állapotban betöltik a szúnyogháló funkciót is, kizárják a kellemetlenkedő rovarokat, bogarakat, valamint a kíváncsiskodó tekinteteket, így zavartalanná teszik a pihenést és a kilátás élményét. Speciális vízelvezető rendszerének köszönhetően, csapadék esetén megóvnak a beázástól, így árnyékolónk alatt minden pillanatot, komfortosan, a legnagyobb kényelemben élvezhetünk. Még a hétvégi piknikről sem kell lemondanunk, a rossz idő miatt.

Az alumínium szerkezetű, időtálló szerkezet nem igényel komoly karbantartást, kitűnően illeszkedik bármely építészeti stílushoz, modern és klasszikus térben egyaránt alkalmazható.

Variálja kényelme szerint Lagune árnyékolóját!

Az oldalárnyékolás 4-féle módja

A Lagune oldalárnyékolása 4 módon történhet:

 • Fixscreen árnyékolóval, ami átlátszó Crystal ablakkal is kérhető!
 • Loggia panelekkel, (fix vagy mozgatható lamellás fa, alu, screen)
 • Üveg tolóajtókkal
 • Kombinált árnyékolás (Fixscreen + üvegtolóajtó)

Az alábbiakban részletesen mutatjuk be Önnek a különféle oldalárnyékolási lehetőségeket, amelyeket Ön igénye szerint választhat.

FIXSCREEN árnyékoló

Nagyon szeles teraszok esetén az oldalárnyékolókkal bővíthető Camargue, Skye, Lagune és teraszárnyékoló típusok jelentenek megoldást.

A szerkezetbe teljesen integrált, függőleges mozgású Fixscreen® textilárnyékoló beépítésével, tökéletesen megoldható az oldalsó árnyékolás, a betekintés elleni védelem és a szúnyogháló funkció is együttesen. Az oldaltextilek kérhetők áttetsző Crystal ablakokkal, így a kilátás még zavartalanabbá válik.

A Renson egyedülálló Fixscreen technológiájának köszönhetően olyan zipzáras textilárnyékolókat integrálhatunk a szerkezethez, mely szabadon álló szerkezetként (üvegfelület nélkül) akár 80 km/h-ás szélben is helytáll az időjárásnak, a textil nem ugrik ki a helyéről, nem szakad, nem rángat, így megfelelő komfortot biztosít. A textilek ebben az esetben a szúnyogháló funkciót is betöltik szövésüknek köszönhetően, így a kellemetlenkedő rovaroktól is megóvja a környezetet.

Választható szövetek

A magas minőségű Serge® textilek egyedi anyaguknak köszönhetően tökéletes fényáramlást biztosítanak
a rendkívüli napvédő tulajdonságuk mellett!

null

SERGÉ TEXTILEK

Üvegszál alapanyagú PVC bevonatú textil. Az üvegszálnak köszönhetően nem indul bomlásnak, UV és időjárásálló. Felületi struktúrája eltér a Soltis kivételétől. Tűzállósága M1-es osztályú.

Kattintson ide és nézze meg a textileket!

LOGGIA panelek

A Loggia® panelek kiválóak egy csúszóajtó vagy csúszófal létrehozásához. Ezek a panelek valójában egy alumíniumba foglalt lamellák, amelyek többféle anyagból készülhetnek (fa, alu).

Több panel alkalmazásával az egész oldal eltakarható.

Típusok:

Loggiawood: fa lamellák [WR cédrus]
Loggiawood Privacy: forgatható fa lamellák [WR cédrus] – teljesen zárt állapotból a teljesen nyitott állapotba hajthatók
Loggiascreen 4FIX: textilpanelek [üvegszálas]
Loggialu: alumínium lamellák
Loggialu Privacy: forgó alumínium lamellák – teljesen zárt állapotból a teljesen nyitott állapotba hajthatók

Üveg tolóajtó

Ha kívül hideg van vagy esik az eső, Ön az üveg tolóajtót csak elhúzza és máris védve van. Az üvegnek köszönhetően a kilátás teljesen megmarad. Az üveglapok közötti kis rés biztosítja az elegendő levegőt a helyiségben vagyis a szellőzést zárt állapotban is.

 • Belül meleg a fűtésnek köszönhetően a hűvösebb hónapokban is, így Ön nyugodtan kinn maradhat hosszabb ideig a teraszon, kertben.
 • Könnyű mozgatás: A panelek könnyen és hang nélkül mozgathatók. A tolóajtók szélességétől függően működtethető balra, jobbra vagy mindkét irányba.
 • Zárható, így fokozottabb a biztonság. Egy extra zár hozzáadásával a terasza azonnal zárhatóvá válik. Így akár bútorait vagy más dolgait is kint hagyhatja.
 • Egyszerű szerelhetőség: A panelek könnyen leszerelhetők, hogy megtisztítsuk az üveget.

Választható extrák a luxusért és a maximális kényelemért!

Világítás

Amikor kezd besötétedni, egyszerűen kapcsolja fel a beépített világítást.

Ön választhatja Lagune árnyékolóját a tetőszerkezetbe integrált tiszta fehér, vagy meleg fehér LED megvilágítással. A RENSON® LED világítás egyenletes fényerősséget biztosít, kiemelkedően gazdaságos választás hosszú élettartammal.

Fűtés és hangtechnika

HEAT & SOUND BEAM® modul beépített fűtés hangszórókkal, komfort hűvösebb időben is

A beépített, választható fűtés mindezt lehetővé teszi. Az egyenletes hőelosztás biztosítja a belső hőmérséklet stabilitását akár enyhe hőmérséklet csökkenés esetén is. A modul beépített süllyesztett hangszóróinak köszönhetően kedvenc dallamát hallgatva relaxálhat kertjében vagy teraszán.

Technikai adatok

A fűtés beszerelésének legmegfelelőbb pozíciója, a már meglévő fallal szemben javasolt, ezáltal a falról visszavetült hőhatás még jobban érvényesül. Maximalizálása érdekében, javasoljuk, hogy további elemekkel bővítse teraszát, [pld. üvegpanelek, Fixscreen®, stb.] melyek biztosítják a további fedettséget.

 • Méretek: H 165 mm x D 47 mm
 • Dőlésszöge 30° könnyen állítható
 • Szélessége megegyezik a tető szélességével

FŰTÉS – fűtés variációk:

 • Méretek: H 160 mm x W 1,284 mm
 • 12 A/fűtés
 • 2600 W/fűtés
 • Vízálló IP65

HANGZÁS – hangszórók:

 • Méretek: H 160 mm x W160 mm
 • süllyesztett “Plane Wave” technológiás hangszórók
 • 25 W RMS/50 W teljesítményű,
 • vízálló IP65

Nézze meg a RENSON Lagune videóit!

Luxusterasz,
ahová csak szeretné!

Automatizálás

a nagyobb kényelemért!

null

Egyszerű távirányítás

A Somfy® automatizálással könnyedén irányíthatja teraszárnyékolójának tető-, és oldal elemeit. A kívánt hatás elérése érdekében, valamint az oldal panelek száma alapján kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő távirányítót. A maximális kényelem elérése érdekében javasoljuk az eső-, és szélérzékelők beszerelését is.

null

Intelligens épületautomatizálás

Természetesen a RENSON® teraszárnyékolók vezérelhetőek intelligens épületfelügyeleti rendszerekkel (akár okostelefonon vagy tableten keresztül).

Lapozzon bele brossúráinkba!

Nagyításhoz kattintson a fullscreen ikonra.
A teljes nézetből való kilépéshez nyomja meg az ESC billentyűt.

Miért a RENSON Lagune teraszárnyékolót válassza?

SZÉLES TEXTILVÁLASZTÉK

Textilek PVC bevonatú üvegszálból készülnek, amelyek következtében UV állók, alaktartók, nedvességállók, lángállók.

ALUMÍNIUM SZERKEZET

Alumínium szerkezetének köszönhetően hihetetlen időtálló, nem kell festegetni, nem szívja ki a nap. Bármilyen RAL színre festve rendelhető.

SPECIÁLIS FELSŐ TEXTIL

A Lagune felső részébe speciális, teljesen vízálló textil kerül beépítésre, mely a Fixscreen technológiának köszönhetően szálálló és a fény egy részét is átengedi.

KÜLÖNLEGES VÍZELVEZETÉS

A Lagune felső részére hulló csapadék elvezetése tökéletesen rejtett vízelvezető csatornákkal van megoldva, így az esővizet csak az oszlop alján található kifolyónál láthatjuk újra.

OLDALSÓ LEZÁRÁSOK

A szerkezetbe integrált Fixscreen-ek függőleges mozgatásával szabályozhatja az oldalról beáramló fényt, ezáltal az időjárás alakulásához, illetve saját kényelméhez igazíthatja árnyékolóját.

BÁRMILYEN ÉPÜLETHEZ ILLIK

Bármilyen épülethez tökéletesen illeszkedik, legyen az modern vagy klasszikus stílusú.

UTÓLAGOSAN BŐVÍTHETŐ

A Lagune szerkezetébe akár utólag is beépíthető oldalsó textil árnyékoló, eltolható üvegajtó rendszer, LED világítás, speciális hangtechnika, vagy akár hősugárzó rendszer is.

GARANTÁLTAN SZÉLÁLLÓ

A Lagune-hoz is alkalmazott Fixscreen árnyékoló a világon az első igazán szélálló árnyékoló.

A RENSON Lagune műszaki összetétele

Szerkezet színválaszték

ral-korbevagottA LAGUNE SZÍNEI:

A Lagune árnyékoló színvilágát a RAL színmintából választhatja ki.

Porszórással festve, struktúrált kivitelben, a bevonat 60-80 mikron vastagságban.

LEGKEDVELTEBB SZERKEZET SZÍNEK:

camargue-best-colors

Szélellenállás

A tető árnyékoló Rooffix®-re zárt helyzetben legfeljebb 120 km/h szélerősségig garantál a gyártó cég, míg az oldal ill. szemközti árnyékolókra ( Fixscreen®), zárt pozícióban 60 km/h-ig.

EGYEDI VÍZELVEZETÉS


A szerkezetbe tökéletesen integrálva van a vízelvezetés, nincs több beázás, csöpögés.

FONTOS!

A szerkezet tetejében elhelyezkedő vízálló textil csak a hó tartós súlyának nem áll ellen, maradandó károsodást szenved. Ezért azokban az időszakokban mikor havazás várható a textileket be kell tekerni a szerkezetbe!

Hova és kiknek ajánljuk a Lagune-t?

Otthonra

Ha az év bármely időszakában ki szeretné használni teraszát, válassza a Lagune árnyékolót, mely minden pillanatban az Ön kényelmét és igényeit szolgálja!
A Lagune, a közkedvelt penthouse házak, nagy terasszal rendelkező lakások, apartmanok, nyaralók elegáns terasz árnyékolója, igényeseknek!

Hotelek, vendéglátóhelyek

Színvonalas vendéglátóegységek, pubok, bárok teraszainak árnyékolására kitűnő választás a Lagune!

Lagune terasza impozáns megjelenést nyújt vendégei számára, ahol élvezhetik a friss levegőt anélkül, hogy az eső, az erős napsugárzás vagy a kellemetlen szél megzavarná nyugalmukat.

Az oldalárnyékoló textilek színvilágát harmonizálhatja bútoraihoz, a tökéletes összhang eléréséhez. Amikor leszáll az este, a beépített világítótestek bekapcsolnak, és a ledvilágításnak köszönhetően hangulatos környezetet teremtenek. Ha lehűl a levegő, a beépített fűtőelemek biztosítják a kellemes hőmérsékletet a teraszon. A beépített hangszórókon át hallható zene pedig igazán meghitté teszi teraszát.

A Lagune, barátságos atmoszférája, vonzereje lesz üzletének! Egy megtérülő befektetés Önnek!

Ne elégedjen meg az átlagossal, hiszen vendégei is többet várnak az átlagosnál Öntől!

Nyűgözze le őket az egyedi Lagune teraszárnyékolóval és szerezzen több visszatérő vendéget általa!

Üzletek

A Lagune praktikus választás üzletének!

Az alumíniumszerkezet, a textilárnyékolók, az üveg illetve fa elemek mindegyike megbízható, stabil és könnyen karbantartható anyagokból készülnek, így hosszú távon biztosítják befektetésének megtérülését.
A variálható elemek által árnyékolója tökéletesen illeszkedik valamennyi stílushoz, legyen az akár klasszikus, modern vagy a jelenkori divatirányzatnak megfelelő.

Üzlete bármely stílust is képviseli, biztos lehet abban, hogy elegáns és időálló árnyékolót vásárol a Lagune rendszerrel. Az elektromos kábelezés és a vízelvezetés rejtett megoldással kerül kialakításra, így nem veszít a szerkezet az esztétikumából sem. Egyszerűen tökéletes megoldás, ha többre vágyik, mint árnyékolás!

Az év bármely időszakában kihasználhatja teraszát, forgalma nem lesz kitéve az időjárás viszontagságainak, amellett, hogy a legnagyobb komfortot biztosítja vendégei számára, így nem kell lemondaniuk a már megszokott színvonalról sem.

Mennyibe kerül a Lagune teraszárnyékoló?

A RENSON Lagune prémium kategóriás teraszárnyékoló megközelítő ára:

Az árak tájékoztató jellegűek. Az aktuális euro árfolyam, szállítási díjak, egyedi megrendelői igények és a helyszíni adottságok függvényében folyamatosan változnak.

Lagune® árnyékolóját Ön egyedi méretben rendelheti meg, az igény szerint választott kiegészítő elemekkel.

A feltüntetett bruttó ár tartalmazza:
* A megjelölt alapszerkezet árát (oldalárnyékolók és egyéb extrák nélkül)
* Szállítási költségeket
* A szerkezet összeszerelésének díját
* A vezérlés beüzemelésének díját

A feltüntetett bruttó ár NEM tartalmazza a következőket (mely a pontos helyszíni felmérést követően határozható meg):
* Helyszínre jellemző telepítési költségek ( pl. alapozás, egyéni konzolok stb.)
* Villanyszerelési munkák

Válassza Ön is a Lagune teraszárnyékolót!

Lagune a vendéglátó egységek egyedülálló megoldása. Az év bármely időszakában kihasználhatjuk teraszunkat a legnagyobb komforttal és megszokott színvonallal, az üzlet forgalma nincs kitéve az időjárás viszontagságainak.

Terasz árnyékolót nem rövid távra választ az ember, így érdemes törekedni arra, hogy, olyan megoldást válasszunk mely időálló, megbízható és nem megy ki évek múltán sem a divatból!

A Lagune terasz árnyékoló mindezt garantálja Önnek, hiszen stílusával, letisztult formavilágával, a felhasznált anyagok csúcsminőségével, hosszútávon szolgálja majd Ön és családja kényelmét.

A Lagune tervezésének köszönhetően a szerkezet csak minimális karban tartást igényel, a gyártó Renson cég pedig rendkívül hosszú élettartamot garantál.

Válassza Ön is az Atenád által forgalmazott RENSON teraszárnyékolót!

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Töltse ki az alábbi űrlapot! Adatait bizalmasan kezeljük.

[[[["field5","equal_to","Regisztr\u00e1lt Aten\u00e1d partner"]],[["show_fields","field12"]],"and"]]
1
Név
icon-user
Beépítés helye
icon-home
Telefon
icon-phone
Milyen néven van regisztrálva nálunk?Az Ön vagy a cége neve
no-icon
Melyik típus érdekli?
Méretek és darabszámok:
0 /
Megjegyzés:
0 /
Hozzájárulok, hogy az ajánlatkéréssel megadott személyes adataimat a cég kezelje, és amennyiben szükséges, azt harmadik fél számára (értsd. viszonteladó partnerünknek) továbbítsa. Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Árnyékolástechnikai termékeink országos viszonteladó partnereinken keresztül jutnak el Önhöz!

“Nem lehet olyan távol tőlünk, hogy viszonteladó partnerünk ne legyen közel Önhöz az ország bármely pontján!”

Mi történik az Ön árajánlatkérése után?

1. Ön kitölti a bal oldalon látható ajánlatkérő űrlapot. Egyszerűen csak töltse ki és írja le milyen termékre, mekkora méretben és milyen egyéb kívánságokkal szeretne árajánlatot kérni!

2. Az ajánlatkérését továbbítjuk az Önhöz legközelebb lévő partnerünknek, aki felkeresi Önt. Viszonteladó partnerünk keresni fogja Önt az Ön által megadott elérhetőségén és közösen egyeztetnek a részletekről, ami alapján a partnerünk árajánlatot fog adni Önnek!

3. Ön megrendeli tőle, mi legyártjuk és Ön a partnerünkön keresztül kapja meg. Árajánlat kérését követően az Ön terméke legyártásra kerül, melyet a viszonteladó partnerünk szakszerűen a megbeszéltek szerint beépít/beszerel Önnek!

Összefoglalva: Kérjen egyszerűen árajánlatot a megfelelő Atenád által forgalmazott termékre és a többit bízza ránk és viszonteladó partnerünkre!