fbpx

BELÉPÉS VISZONTELADÓ PARTNEREKNEK:

Adja meg felhasználónevét és jelszavát a partneroldalra történő belépéshez!

REGISZTRÁCIÓ ÉS BELÉPÉS ÉPÍTÉSZEKNEK!

Ha Ön építész, akkor regisztrációját és a belépést a műszaki tartalmakhoz a www.archishade.hu partneroldalunkon teheti meg!

logo600px

Legyen Ön is Atenád viszonteladó partner!

Egyszerűen töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot!

Regisztráljon Atenád viszonteladónak ezen az oldalon és egy rövid cégellenőrzés után megkapja a belépéshez szükséges adatokat.

A regisztráció minden esetben egyedi elbírálás alapján történik, az űrlap beküldése nem jelenti automatikusan a Partneri státusz létrejöttét!

Ezen az űrlapon keresztül kizárólag viszonteladói regisztráció történik, ha Ön építész, akkor regisztrációhoz és belépéshez használja az Archishade regisztrációs űrlapot!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező, ezen adatok hiánya esetén a Regisztrációt csak személyesen tudjuk elfogadni. A regisztrációval hozzájárul hírlevél küldéséhez és személyes adatainak az Atenád Kft. által történő kezeléséhez és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatónkban megfogalmazott rendelkezéseket!

    Hozzájárulok, hogy a megadott személyes adataimat a cég kezelje. Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.