fbpx

Partnereink

Ismerje meg főbb márkáinkat

BESZÁLLÍTÓ PARTNEREINK GARANCIA A MINŐSÉGRE

Innovációink, valamint termékeink és szolgáltatásaink minősége nemzetközileg elismert, megbízható beszállító partnereink által válik teljessé.

A HEROAL, a LEHR és a DFM márkák magyarországi kizárólagos viszonteladói vagyunk.

 • HEROAL

  A hőszigetelt (habkitöltéses) alumínium redőnylécek feltalálója, kifejlesztője, egyik piacvezető gyár az alumínium profilú rendszerek piacán. A HEROAL németországi verli, és hövelhofi gyáraiban hatalmas méretekben német szakemberek gondos felügyelete mellett folyik a termelés.

  Németországi viszonylatban is igényesnek számító cég partnereitől is megköveteli, hogy termékeit a HEROAL-tól megszokott minőségben közvetítsék, ezáltal megtiszteltetés számunkra, hogy 2003 óta kizárólagos magyarországi viszonteladói lehetünk a vállalatnak.

 • EXTE

  Ahol a tradíció és az innováció találkozik.

  A németországi EXTE cég 1959 óta foglalkozik redőnyök tervezésével és gyártásával. A redőnyrendszereket mindig a piaci követelményeknek megfelelően, annak fejlődésével és annak igényeire fejlesztik. Három németországi helyszínen folyik a tervezői és gyártói munka - Wipperfürth, Nienburg és Köthen – így elsőkézből reagálhatnak a piaci igényekre.

 • LEHR

  Redőnytokrendszerek az energiatudatosság és környezetvédelem jegyében. A német vállalatot 1960-ban alapította Helmut Lehr Aspach-ban. Fejlesztéseikben meghatározó szempont a legnagyobb hőszigetelés elérése mind az új építés, a felújítás, a lakossági, illetve a kereskedelmi ingatlanok, a nagyobb projektek, valamint az önálló családi házak és lakások esetén is.

 • RENSON

  A belga vállalat 1909-ben kezdte meg tevékenységét. Mára a világ számos országában meghatározó szerepet tölt be a nemzetközileg is elismert egészségtudatos környezetet teremtő koncepciója által, a kültéri árnyékolási és szellőzőrendszerek piacán. Innovatív termékei az egészséges és komfortos belső klíma megteremtésére és az alacsony energiafogyasztás kombinálására helyezik a hangsúlyt, mindezt vonzó dizájnnal.

 • BECKER MOTOR

  A német céget 1921-ben két testvér Emil és Adolf Becker hozta létre Sinnben, ahol a csőmotorok műszaki kivitelezését és fejlesztését hamar véghez vitték, megteremtve ezzel a német minőségű épületautomatizálás alapjait. Mára a világ egyik vezető redőnymotor és csőmotor gyártója, kiemelt szerepben az épületautomatizálás piacán. A BECKER-nél mind a partnerek, mind a vevők egy megbízható nemzetközi beszállítóra találnak. Leányvállalatai megtalálhatók a Benelux Államokban, Franciaországban, Spanyolországban, Ausztriában és Csehországban. Magyarországi kizárólagos forgalmazója a Volvex Kft.

 • MARKILUX

  A legnagyobb német márkanév a napellenzők piacán. A legmagasabb árnyékolástechnikai elvárásokhoz igazodó német minőség. 1972-ben alapított cég több, mint 33 országban van jelen. Az utolérhetetlen gyártási minőség, a textilek szövése és a napellenzők készítése egy cégen belül, garantálja a kiváló termékeket.

 • VARISOL

  Kiváló minőségű német napellenzőket gyártó cég 1965 óta. A családi vállalkozást Horst és Gertrud Rödelbronn alapította. Ma a termékeket egy helyen a közel 10.000 nm-es a mönchengladbach-i üzemben gyártják, 17 országban képviselve a Varisol minőséget több száz német és nemzetközi partnerrel együttműködve.

 • DFM

  Az olaszországi DFM fejlesztette ki a zsinóros vezetésű pliszé szúnyoghálót a világon elsőként, az összes többi zsinóros rendszer ennek másolata. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek és innovációnak köszönhetően rendszerük mai napig ágazatvezető, a legjobb minőségű termék. Az Atenád Kft. által gyártott zsinóros pliszé szúnyogháló alapanyagainak gyártója, kizárólagos magyarországi partnere.