fbpx

NAPELLENZŐK

Az Atenád által forgalmazott napellenzők egyedivé és stílusossá teszik az Ön kertjét is

Ön is szívesen választana olyan napellenzőt, amely alá akár sok év után is szívesen ülhet ki ha vakítóan süt a nap, de még mindig ugyan olyan hangulatos és szép mintha csak tegnap vásárolta volna?
Nagyon bosszantó tud lenni az, amikor a gyönyörű kertünkben megvásárolt napernyőnk néhány év elteltével egyszer csak megcsúnyul, kifakul, vagy a szerkezete feladja a szolgálatot és összecsuklik.

Ismerjük a mondást, miszerint kétszer fizet az, aki gyorsan fizet!
Sokan úgy gondolják, hogy egy napernyő vásárlásánál ha megspórolnak 10-20 ezer forintot, akkor milyen jól jártak. Ők azok, akik 1-2 év múlva veszik csak észre, hogy milyen jó is lett volna, ha akkor a jobb minőség mellett döntenek.

Az Atenád által forgalmazott napellenzők ezért magas műszaki tartalmú anyagokból készülnek, időjárásálló kivitelűek, UV stabilak egyes típusok pedig öntisztuló tulajdonságokkal is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a textilre ráhulló por, szennyeződés, folyóvíz, esővíz nem tapad, nem ragad meg rajta.

A széles színválasztéknak köszönhetően pedig Ön igényeihez és kertjének hangulatához igazíthatja napernyőjét. A napellenzők alumíniumszerkezete bármilyen RAL színben rendelhető, így tökéletesen illeszthető épületének külső homlokzatához.
Ha tovább szeretnénk fokozni a kényelmünket, választhatunk extra kiegészítőket, mint például beépített világítást vagy fűtőtestet ezáltal olyan atmoszférát tudunk a teraszunkon teremteni, amely igazán meghitté, komfortossá teszi a szabadon töltött időt.

feltokozott-napellenzo-kep1

Milyen napellenzőt érdemes vásárolni és hogyan válasszon jól?

Felszereltséget tekintve Ön 2 típus közül választhat!

ALAPKIVITELŰ NAPELLENZŐ

nyitott napellenző

Igen kedvező árfekvésük miatt nagyon közkedveltek. Ezek a napernyők az Ön igényeihez alkalmazkodva egyéb extrákkal is kérhetők, például egyedi színeket választhat vagy megrendelheti kényelmes távirányítású működtetéssel, ami igazán kényelmessé teszi használatukat.

PRÉMIUM NAPELLENZŐ

tokozott napellenző

Ezek a különleges napellenzők új fejlesztésű megoldásai olyan előnyöket biztosítanak, amelyekre eddig egyik napellenző sem volt képes.

Képzeljük el, milyen előnyt jelentene számunkra, ha a napellenzőnk által biztosított kényelmet a szeles időben is ki tudnánk használni, ha nem kellene attól tartanunk, hogy vajon a rögzítés elég stabil-e ahhoz, hogy biztonságos legyen vagy arról, hogy a napernyőt hogyan fogjuk tisztán tartani, hogy megőrizze szépségét és színét.
Az Atenád által forgalmazott prémium napellenzőkkel ezek a problémák már a múltté.

Egy minőségi textil sokáig megőrzi eredeti szépségét és minőségét.

Tok típus szerint Ön 3 típus közül választhat

nyitott napellenző

Nyitott napellenzők

Első csoportba tartoznak a nyitott napellenzők, ahol a textil nincs tokban. Legfőként időjárástól védettebb teraszok, loggiák árnyékolására ajánlott típus. Fedett helyre célszerű felszerelni, tehát eresz vagy födém alá, hogy árnyékolónkat megvédjük az időjárástól, hiszen tokkal nem rendelkezik. Választhatunk ugyan védőtetőt hozzá kiegészítésként, de ez csak részben óvja a textilt. Kitűnő napvédelmet és UV szűrést biztosítanak kiváló ár/érték aránnyal párosulva. Ha Ön egyszerűbb napellenzőt keres, akkor ez a típus az ideális választás! Ez a típus igen közkedvelt, a leggyakrabban értékesített napellenző.

féltokozott napellenző

Féltokozott napellenzők

Másik csoportba tartoznak a féltokozott napellenzők. Ezt a típust olyan helyekre is érdemes felszerelni, ahol a napellenző már ki van téve az időjárás viszontagságainak. Becsukott állapotban a tengelyt illetve a textilt felülről egy alumínium szerkezettel védjük, ezt hívjuk félkazettás vagy más néven féltokozott kialakításnak. Ez a típus nagyobb védelmet nyújt a szerkezetnek. Ár-érték arányban a féltokozott napellenzők megközelítik a magasabb műszaki tartalommal rendelkező tokozott napellenzők árát, így érdemes mérlegelni ezt a döntésnél.

tokozott napellenző

Tokozott napellenzők

A tokozott napellenzők jelenti az abszolút prémium minőséget a napellenzők között. Ebben az esetben, amikor becsukjuk a napellenzőt, a textil minden irányból védve van, egy rendkívül kecses, elegáns tokszerkezetet látunk mindössze. A tokozott vagy más néven kazettás napellenző a legbiztosabb védelemmel ellátott szerkezet, amelynek zárt tokja megvédi a napellenző textiljét és mechanikáját az időjárástól, kosztól, nedvességtől.

swella1

Nézze meg textilgyártónk videóját!

Válasszon további extrákat igényének megfelelően!

ral-szinminta
A széles színválasztéknak köszönhetően Ön igényeihez és kertjének hangulatához igazíthatja napernyőjét. A napellenzők alumíniumszerkezete bármilyen RAL színben rendelhető, így tökéletesen illeszthető épületének külső homlokzatához.

becker-motor-taviranyito
A napellenzők működtetését tekintve Ön kézi illetve motoros működtetés közül választhat. Épületének komplett automatizálásba is beköthető a napellenző vezérlése, így igazán elegáns és praktikus megoldást nyújt majd Önnek.

Napellenzők ablakra

Családi házak, lakások és irodák elegáns és praktikus választása az ablaknapellenző. Megszűri a káros UV sugarakat, viszont a természetes fényt beengedi. Típusát tekintve választhat függőleges lefutású és kibillenthető napellenzőt is. Működtetése történhet kézi mozgatással vagy fali kapcsolós távirányítós motorral is, de akár intelligens rendszerre is ráköthető (B-Tronic).

Nyitott PRÉMIUM napellenző brossúra

Tokozott PRÉMIUM napellenző brossúra

Kattintson a PDF-re a nagyításhoz! Kilépés az ESC gombbal történik!

Fényérzékelő

Fényérzékelő azt a célt szolgálja, hogy automatikusan ki és behúzza az napernyőt a napsütés erejétől függően.

Szélérzékelő

Választhatunk szélérzékelőt is, ez esetben a megerősödött szélben az érzékelő szintén automatikusan behúzza az ernyőt, hogy megvédje az esetleges károsodástól.

Árnyéktoldat és oldalárnyékoló

Árnyéktoldat

Sok helyen előfordul, hogy a felszerelt napellenzők egyes napszakokban nem töltik be a funkciójukat, hiszen a nap mozgása által mégis bejut a fény a napellenző alá. Erre tökéletes megoldás a beépített árnyéktoldat, mely a kinyitott napellenző szélétől egy függőlegesen leengedett textil toldalékot jelent, mely nemcsak a nap ellen véd, hanem nagyon praktikus lehet utcafronti épületeknél, ahol szeretnénk elzárni a teraszunkat a kíváncsiskodó szemek elől. Ehhez választhatunk olyan textileket is, melyek perforáltak azaz amikor kitekintünk a napellenzőn át, akkor mi nagyon jól fogjuk látni a kinti világot, de viszont kintről nem fognak hozzánk belátni.

Oldalárnyékoló

Ha például a teraszunk egy sorházban helyezkedik el, és szeretnénk a szomszédtól kellemesen elszeparálódni, akkor a napellenző mellé oldalárnyékolót is választhatunk, mely nemcsak a betekintést gátolja meg, de védelmet nyújt az alacsonyabb szögben érkező napsugarak, illetve az enyhe szél ellen is.

oldalarnyekolo

Válassza Ön is az Atenád által forgalmazott napellenzőket!

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Töltse ki az alábbi űrlapot! Adatait bizalmasan kezeljük.

1
Név
icon-user
Beépítés helye
icon-home
Telefon
icon-phone
Milyen néven van regisztrálva nálunk?Az Ön vagy a cége neve
no-icon
Tok típusa?
Méretek és darabszámok:
0 /
Megjegyzés:
0 /
Hozzájárulok, hogy az ajánlatkéréssel megadott személyes adataimat a cég kezelje, és amennyiben szükséges, azt harmadik fél számára (értsd. viszonteladó partnerünknek) továbbítsa. Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Árnyékolástechnikai termékeink országos viszonteladó partnereinken keresztül jutnak el Önhöz!

“Nem lehet olyan távol tőlünk, hogy viszonteladó partnerünk ne legyen közel Önhöz az ország bármely pontján!”

Mi történik az Ön árajánlatkérése után?

1. Ön kitölti a bal oldalon látható ajánlatkérő űrlapot. Egyszerűen csak töltse ki és írja le milyen termékre, mekkora méretben és milyen egyéb kívánságokkal szeretne árajánlatot kérni!

2. Az ajánlatkérését továbbítjuk az Önhöz legközelebb lévő partnerünknek, aki felkeresi Önt. Viszonteladó partnerünk keresni fogja Önt az Ön által megadott elérhetőségén és közösen egyeztetnek a részletekről, ami alapján a partnerünk árajánlatot fog adni Önnek!

3. Ön megrendeli tőle, mi legyártjuk és Ön a partnerünkön keresztül kapja meg. Árajánlat kérését követően az Ön terméke legyártásra kerül, melyet a viszonteladó partnerünk szakszerűen a megbeszéltek szerint beépít/beszerel Önnek!

Összefoglalva: Kérjen egyszerűen árajánlatot a megfelelő Atenád által forgalmazott termékre és a többit bízza ránk és viszonteladó partnerünkre!