fbpx

MŰANYAG REDŐNYÖK

Ha műanyag redőny, akkor az Atenád!

Műanyag redőny vásárlását tervezi? Mielőtt meghozná döntését és a legolcsóbb műanyag redőny árajánlatra igent mondana, ismerje meg a piaci típusokat, és az általunk gyártott műanyag redőnyöket, az Atenád minőséget!

Az Atenád egyik fő profilja a műanyag redőny gyártás és nagykereskedelem. Mivel a cégünk egyik legnépszerűbb terméke a műanyag redőny, ezért az Atenád Önnek kizárólag magas minőségű, ellenőrzött eredetű, magyar alapanyagokból gyártott redőnyöket kínál, ami garancia arra, hogy Ön valóban hosszútávon tervezhet az Atenád redőnyökkel. A gyártási technológiánknak köszönhetően pedig egyedülállóan strapabíró redőnyök kerülnek le a gyártószalagról.

műanyag redőny

Két típusú műanyag redőny létezik a piacon

1. HAGYOMÁNYOS műanyag redőny

A hagyományos redőny a 90-es évek legelterjedtebb külső tokos műanyag redőnye volt. Felhasznált anyagait, technikáját tekintve mára elavult, korszerűtlen.
A redőny tokvége vaslemezből készül, a tengely fémcsapszegekkel illeszkedik hozzá, ezáltal a tokvég idő előtt rozsdásodhat, működtetése idővel nehézzé válik.

A technológiára és a keresletre való tekintettel a hagyományos műanyag redőny gyártását 2021-től megszüntettük, kizárólag az új típusú, minőségi Easyplast fantázianevű terméket gyártjuk.

2. ÚJ TÍPUSÚ műanyag redőny: ATENÁD EASYPLAST

Az új típusú műanyag redőny új minőségi kategóriát állított fel a műanyag redőnyrendszerek családjában. Mind a névválasztás, mind pedig a rendszer kifejlesztése az Atenád nevéhez fűződik. Magyarországi árnyékolástechnikával foglalkozó cégek tőlünk vették át a nevet (új típusú redőny) és a technológiát is. A felhasznált anyagok minőségében cégünk továbbra is az egyik piacvezető szerepet tölti be. A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike saját gyártású, német szerszámokkal, német extruder gépekkel történik, magyar alapanyagokból.

Az új típusú műanyag redőny napjaink hőszigetelt nyílászáróinak esztétikus műanyag redőnyrendszere. Tartalmazza mindazon alkatrészeket, amelyek a korszerű, kényelmes és biztonságos használathoz nélkülözhetetlenek.

Válassza igényeinek megfelelő redőnyléc színnel!

Lapozzon bele brossúránkba!

redony-gyartas-540x320

Így készül a műanyag redőny!

Miért válassza az Atenád műanyag redőnyt?

KEDVEZŐ ÁR

A műanyag redőnyök ára igen kedvező, ami a legfontosabb előnye egyben. Ezért esik rájuk legtöbbször a választás. Az Atenád műanyag redőnyök nálunk is a legnépszerűbb termék és Ön valóban kedvező áron juthat hozzá.

MINŐSÉGI TERMÉK

Az ár mellett a minőség alap elvárás. Mi NEM kínálunk Önnek kínai vagy ismeretlen eredetű műanyag redőnyt, hanem magyar alapanyagokból általunk gyártott valódi minőséget.

GYORS ELÉRHETŐSÉG

Ha Önnek is fontos, hogy mihamarabb letudja a redőnyözéssel, árnyékolással kapcsolatos projektet, akkor válassza az Atenádot, és akár 5 napon belül egyedi méretre gyártott redőnye lehet az ablakán! Keresse  márkánkat viszonteladóinknál országszerte!

EGYEDI MÉRETBEN

A redőnyeinket egyedi méretre gyártjuk. Önnek bármilyen alakú nyílászárója legyen, az Atenád megoldja azt, hogy redőnyt tudjon a nyílászáróján. Legyártottunk már jónéhány egyedi méretet.

Ú J D O N S Á G!

KOMBI PLUSZ kivitel

Válassza redőnyét kültéri textilárnyékolóval egyben!

Redőnyrendszereink kombi kivitelébe a szúnyogháló helyett Soltis 86-os textilt építettünk be, így válnak redőnyrendszereink 3 funkcióssá: Redőny, Kültéri textilárnyékoló, Szúnyogháló

Nem szeretne csalódni?

Önnek fontos tudni, hogy a magyar árnyékolástechnika piacon az egyik legelismertebb műanyag redőnyt vásárolja, ha az Atenád által gyártott műanyag redőny mellett dönt.

Gyártói tanácsként annyit mondhatunk, hogy kizárólag a műanyag redőny ára alapján dönteni nem egy bölcs döntés, hiszen ha Ön most redőnyt szeretne, akkor azt valószínűleg több évre, sőt évtizedekre tervezi. Ha most megalkuszik ilyen-olyan ismeretlen gyártású, minőségű műanyag redőnnyel, akkor később sokkal többe kerülhet majd Önnek a mostani döntése, nem beszélve azokról a kellemetlenségekről, amivel az egész jár.

1997 óta sok csalódott ügyfél történetét láttuk és hallottuk már főleg a műanyag redőnyökkel kapcsolatban, mert ugye ezek a legkeresettebb és legkedveltebb redőny típusok, vagyis ezekkel van a legtöbb probléma is. Mi azt mondjuk, legyen MOST A VÁSÁRLÓNK és NE MÁSODJÁRA!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT az oldal alján egyszerűen és gyorsan és döntsön a minőség, a megbízhatóság és a stabilitás mellett!

Válassza Ön is az Atenád műanyag redőnyt!

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Töltse ki az alábbi űrlapot! Adatait bizalmasan kezeljük.

1
Név
icon-user
Beépítés helye
icon-home
Telefon
icon-phone
Milyen néven van regisztrálva nálunk?Az Ön vagy a cége neve
no-icon
Méretek és darabszámok:
0 /
Megjegyzés:
0 /
Hozzájárulok, hogy az ajánlatkéréssel megadott személyes adataimat a cég kezelje, és amennyiben szükséges, azt harmadik fél számára (értsd. viszonteladó partnerünknek) továbbítsa. Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Árnyékolástechnikai termékeink országos viszonteladó partnereinken keresztül jutnak el Önhöz!

“Nem lehet olyan távol tőlünk, hogy viszonteladó partnerünk ne legyen közel Önhöz az ország bármely pontján!”

Mi történik az Ön árajánlatkérése után?

1. Ön kitölti a bal oldalon látható ajánlatkérő űrlapot. Egyszerűen csak töltse ki és írja le milyen termékre, mekkora méretben és milyen egyéb kívánságokkal szeretne árajánlatot kérni!

2. Az ajánlatkérését továbbítjuk az Önhöz legközelebb lévő partnerünknek, aki felkeresi Önt. Viszonteladó partnerünk keresni fogja Önt az Ön által megadott elérhetőségén és közösen egyeztetnek a részletekről, ami alapján a partnerünk árajánlatot fog adni Önnek!

3. Ön megrendeli tőle, mi legyártjuk és Ön a partnerünkön keresztül kapja meg. Árajánlat kérését követően az Ön terméke legyártásra kerül, melyet a viszonteladó partnerünk szakszerűen a megbeszéltek szerint beépít/beszerel Önnek!

Összefoglalva: Kérjen egyszerűen árajánlatot a megfelelő Atenád által forgalmazott termékre és a többit bízza ránk és viszonteladó partnerünkre!