fbpx

ÚJ SZOLGÁLTATÁS

Lemezmegmunkálást vállalunk

Cégünk tevekénységi köre egy új, lemezmegmunkáló részleggel bővült, így mostantól rendelhetőek a járatos méretű toklemezek, továbbá teljesen új termékcsaládként alu párkányok és egyedi lemezhajlítások is, akár 6 méteres hosszban!

TOKHAJLÍTÁS

ALU PÁRKÁNY

EGYEDI HAJLÍTÁS

TOKHAJLÍTÁS

Lemezgörgőző- és hajlítógépeket szereztünk be, melynek eredménye, hogy nálunk is megrendelheti az alábbi redőnytokok hajlítását, akár bérhajlítással is:

100-as, 125-ös, 137-es, 150-es, 165-ös és 180-as (ezekből kombi kialakítású is), továbbá 205-ös tokméretben. A tokok eleje és hátulja külön is rendelhető, a külső tokos 45 fokos, de akár a 20 fokos kialakításban is. Továbbá rendelhetőek a vakolható tokok, kiegészítőként extrudált szerelőfedéllel. A termékeket 0,7mm vastag, védőfóliával ellátott alumínium lemezből készítjük, raktáron fehér, barna és antracit színűt tartunk, egyoldali színezéssel.

ALU PÁRKÁNY

A hajlítógépekkel alumínium lemezpárkányt is készítünk már 0,7 – 1,2 – 1,5 mm vastag alumínium lemezből.

A párkányokhoz rendelhetőek kiegészítőként végzáró elemek aluból vagy műanyagból, valamint hossztoldók és sarokelemek is. Továbbá a rögzítés megkönnyítése érdekében lyukasztással is rendelhető a termék, melyet a párkányfogadónál levő felhajtásba helyezünk, íves lyukasztású kivitelben. Ez a mini tükörgombbal esztétikusan eltakarható és könnyebb, biztonságosabb munkavégzést eredményez.

A párkányokat egyedi felületkezeléssel is elkészítjük, tehát akár RAL szinterezett, Renolit fóliás vagy finom-strukturált felülettel is kérhetőek.

EGYEDI HAJLÍTÁS

6 méter hosszúságú élhajlító gépünkkel a teljesség igénye nélkül az alábbi egyedi hajlítási feladatokat is elvégezzük, előre megadott méretekkel:

  • Zsaluzia rendszerek tokszerkezete
  • Napellenző védőtetők
  • Kerti és teraszárnyékolók egyedi takaró, illesztőprofiljai
  • Bádogos takaró, borító lemezek
  • Ablakszegő, takaró, illesztőprofilok
  • Kerítéselemek
  • Bármilyen egyedi méretű lemezborítás

Hogyan tud rendelni?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Szolgáltatásunk mindenki számára elérhető!

FARAGÓ GERGELY
műszaki szaktanácsadó

+36 70 321 1456
lemezmegmunkalas@atenad.hu

H-P : 7 – 16 h-ig

Legyen Ön is Atenád viszonteladó!