fbpx

Algarve CANVAS®

FIX, 2 RÉTEGŰ TETŐSZERKEZETTEL RENDELKEZŐ ÁRNYÉKOLÓ

Elsősorban akkor válasszuk, ha fix, szélálló tetőárnyékolásban gondolkodunk.  

IDŐTÁLLÓ SZERKEZET ÉS DIZÁJN

A fix tetőszerkezet 2 rétegből áll. Egy trapéz hullámlemez képezi a felső réteget, ez felelős a vízelvezetésért. Az alsó réteget pedig egy ZIP technológiával ellátott feszített textil adja. A textil feszesen helyezkedik el a filigrán szerkezetben, látható tartóelemek nélkül, így elegáns megjelenést nyújt. A trapézlemez fedésnek köszönhetően a keretszerkezet masszívan ellenáll az időjárás viszontagságainak, a textil burkolat pedig a légies, letisztult megjelenésért felel.

TELJES ÖSSZHANG AZ ÉPÜLET KÖRÜL

Nagyszerű megoldási lehetőséget, egységes összhangot kínál a ház körül. Minimalista stílusjegyének köszönhetően jól illeszthető a letisztult épületekhez. A tetőszerkezet kiválóan alkalmazható az udvar lefedésére, a bejárati ajtó feletti tetőzet vagy az épület falához kapcsolt gépkocsibeálló kialakítására, mely alatt biztonságban tudhatjuk autóinkat. Mindezt, kitűnő ár-érték aránnyal teszi.

KOMBINÁLHATÓSÁG – ELKÉPZELÉSHEZ IGAZÍTVA

Rendkívüli lehetőséget kínál a kombinált árnyékolórendszer alkalmazása.

A fix tetővel rendelkező Canvas szerkezet szabadon kombinálható az elforgatható tetőlamellás Algarve pergola rendszerével, így akár egy szerkezeten belül megoldható a két árnyékolási típus használata, minden előnyükkel együtt.

OLDALÁRNYÉKOLÁSI OPCIÓK ÉS EXTRÁK

Az Algarve Canvas igény szerint komfortosabbá tehető különböző oldalzárásokkal. Választhatunk a szerkezethez építhető textilzárást, mint pl. a kiemelten szélálló Fixscreen oldalárnyékolót, eltolható üvegpaneleket, Linius folyamatos szellőző, lamellás dekorfalat vagy akár kültéri függönyt. Beépített updown LED világítással is kiegészíthetjük árnyékolónkat.

Miért a CANVAS teraszárnyékolót válassza?

2 RÉTEGŰ TETŐSZERKEZET

A fixen rögzített dupla tetőszerkezet (hullám trapézlemez + feszített vászon) egyrészről biztosítja a rejtett vízelvezetést, másfelől a speciális, Fixscreen technológiás vászon a szögletes, letisztult formavilágot jeleníti meg.

GARANTÁLTAN SZÉLÁLLÓ, FIXSREEN VÁSZON

A Canvas tetővászon és a választható oldalelem Fixscreen rendszer, mely a világon az első igazán szélálló árnyékoló típusa. A tetővászon garantált 120 km/h-ás szélállósággal bír. Oldalárnyékolóként leengedett állapotban 60 km/h.

MINIMALISTA STÍLUS

A fix tetővel rendelkező Canvas, modern formavilágával épületegyüttesünk összképét hivatott egységessé tenni. Kitűnően alkalmazható minimál, bauhaus épületekhez, de akár gépkocsibeállónak is alkalmas, igazodva az épület formavilágához.

OLDALZÁRÁSOK, KIEGÉSZÍTŐK, EXTRÁK

A szerkezet felületére szerelt módon választhatunk oldalárnyékolási megoldásokat, mint a szélálló Fixscreeneket, loggia tolópaneleket, üvegfalat, Linius folyamatos szellőző dekorfalat vagy kültéri függönyt. Választhatunk Updown LED világítást is.

REJTETT VÍZELVEZETÉS

Az Algarve Canvas felső részére hulló csapadék elvezetése tökéletesen rejtett PVC cső vízelvezető csatornákkal van megoldva, így az esővizet csak az oszlop alján található kifolyónál láthatjuk újra.

KOMBINÁLT SZERKEZETTEL IS

A Canvas fix tetőszerkezet kombinálható az elforgatható lamellás Algarve szerkezettel, így mindkét árnyékoló előnyét kihasználhatjuk.

SPECIÁLIS SZÖVET - SZÉLES SZÍNVÁLASZTÉK

A tetővászon speciális, vízálló szövet B-screen 3%.  Oldalárnyékoló vászon kellő mértékben átengedi a fényt, így biztosítva a kilátást. PVC bevonatú üvegszálból készül, alak-, és színtartó, UV-, hő-, és nedvességálló. Akár 50-féle színből választhatunk.

BŐVÍTHETŐ ALUMÍNIUM SZERKEZET

6×6 m-ig bővíthető további oszlopok nélkül. Alumínium szerkezetének köszönhetően hihetetlen időtálló, nem kell festegetni, nem szívja ki a nap. Bármilyen RAL színre festve rendelhető.

Oldalárnyékolási módok

 1. Fixscreen árnyékoló, mely átlátszó Crystal ablakkal is kérhető
 2. Loggia panelek, (fix vagy mozgatható lamellás, fa, alu, screen)
 3. Üveg tolóajtók
 4. Kombinált árnyékolás (Üvegtolóajtó + Fixscreen + Függöny)
 5. Linius fal
 6. Kültéri függöny

 

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk Önnek a különféle oldalárnyékolási lehetőségeket, melyeket igénye szerint választhat.

1. FIXSCREEN árnyékoló

Nagyon szeles teraszok esetén az oldalárnyékolókkal bővíthető Algarve (Canvas), Camargue, Skye, illetve Lapure vagy Lagune teraszárnyékoló típusok jelentenek megoldást.

A szerkezethez épített, függőleges mozgású Fixscreen textilárnyékolóval, tökéletesen megoldható az oldalsó árnyékolás, a betekintés elleni védelem és a szúnyogháló funkció is együttesen. Az oldaltextilek kérhetők áttetsző Crystal ablakokkal, így a kilátás még zavartalanabbá válik.

A Renson egyedülálló, speciális cipzáras rendszerű, Fixscreen technológiájának köszönhetően szélállósága kitűnő. Az oldalárnyékoló garantáltan, zárt állapotban akár 60 km/h-ás szélben is helytáll az időjárásnak, a textil nem ugrik ki a helyéről, nem szakad, nem rángat, így megfelelő komfortot biztosít. A textilek ebben az esetben a szúnyogháló funkciót is betöltik szövésüknek köszönhetően, így a kellemetlenkedő rovaroktól is megóvja a környezetet.

Választható szövetek

A magas minőségű Serge® textilek egyedi anyaguknak köszönhetően tökéletes fényáramlást biztosítanak
a rendkívüli napvédő tulajdonságuk mellett!

null

SERGÉ TEXTILEK

Üvegszál alapanyagú PVC bevonatú textil. Az üvegszálnak köszönhetően nem indul bomlásnak, UV és időjárásálló. Felületi struktúrája eltér a Soltis kivételétől. Tűzállósága M1-es osztályú.

Kattintson ide és nézze meg a textileket!

2. LOGGIA panelek

A Loggia® panelek kiválóak egy csúszófal létrehozásához. A panelek alumíniumba foglalt lamellák, melyek többféle anyagból készülhetnek.

Több panel alkalmazásával az egész oldal eltakarható.

TÍPUSOK:

Loggiawood: fa lamellák [WR cédrus]
Loggiawood Privacy: forgatható fa lamellák [WR cédrus] – teljesen zárt állapotból a teljesen nyitott állapotba hajthatók
Loggiascreen 4FIX: textilpanelek [üvegszálas]
Loggialu: alumínium lamellák
Loggialu Privacy: forgó alumínium lamellák – teljesen zárt állapotból a teljesen nyitott állapotba hajthatók

3-4. Üveg tolóajtó és kombinációi

Az üvegfalnak köszönhetően a kilátás teljesen szabaddá válik. Az üveglapok közötti kis rés biztosítja az elegendő levegőt a helyiségben vagyis a szellőzést zárt állapotban is.

 • Könnyű mozgatás: A panelek görgők segítségével, kézzel, könnyen és csendesen mozgathatók. A tolóajtók szélességétől függően működtethető balra, jobbra vagy mindkét irányba.
 • Zárható, így fokozottabb a biztonság. Egy extra zár hozzáadásával a terasza azonnal zárhatóvá válik. Így akár bútorait vagy más dolgait is kint hagyhatja.
 • Egyszerű szerelhetőség: A panelek könnyen leszerelhetők, hogy megtisztítsuk az üveget.

Az üvegtolóajtó kiegészíthető Fixscreen árnyékolóval vagy Kültéri függönnyel is.

5. LINIUS fal

A rögzített Linius fal egyoldali vagy kétoldali megoldással választható.

A kétoldalas fal hangszigetelést is lehetővé tesz, így a szabadban egy pihenő sarkot tudunk kialakítani, ahol csendben élvezhetjük a természet hangját, relaxálhatunk.

A fal magassága is választható. Építhetjük akár a teraszrendszer teljes magasságáig, vagy akár egy általunk választott magasságban.

Utóbbi előnyös például hotelek, vendéglátóegységek teraszára korlát funkcióként alkalmazva, ahol balkonmagasságig szeretnénk zárni a teraszt.

 • Tökéletes illeszkedés
 • Láthatatlan csatlakozás
 • Zavaró hézagok nélkül

6. Kültéri függöny

Védelem és elegancia egyben!

Canvas típusú árnyékolónk kiegészíthető un. Kültéri függönyökkel.

Ezek a poliészter függönyök kültéri használatra alkalmasak, vízálló, penészálló és portaszító tulajdonságuknak köszönhetően. Időjárás-ellenálló képességekkel rendelkeznek, nem ráncolódnak, színtartóak mosást követően is.

A kültéri függönyök minden esetben kombinálhatók Updown LED világítással, így teraszunk romantikus érzést kelt majd az alkonyokon.

A külső függöny négy színben kapható: Fekete; Fehér; Puha, meleg szürke; Világos szürke

Kiegészítő extrák

Élvezze a nap minden pillanatát!

Világítás

Amikor kezd besötétedni, egyszerűen kapcsolja fel a beépített világítást.

Opcionálisan választhatja a beépített LED világítást.

 • felfelé, vagy lefelé irányuló világítás (Updown LED) biztosítja a kívánt direkt, vagy indirekt fényt. Tetőszerkezetenként 2 felfelé, és 2 lefelé irányuló világítás beszerelésére van mód. Ez vagy csak a rövidebbik, vagy csak a hosszabbik oldalt jelenti.

Választhat

 • meleg fehér fény, [tökéletes meghitt baráti összejövetelekhez],
 • tiszta fehér fény [olvasáshoz] és
 • RGB [csak felfelé irányuló világítás] fények közül, a megfelelő hangulat megteremtése érdekében.

Alkalomhoz illően beállíthatja világításának fényerejét is. A RENSON® LED világítás kiemelkedően gazdaságos, időtálló, minőségi, és egyenletes fényerősségű világítást biztosít, melynek fényereje szabályozható.

Automatizálás

a nagyobb kényelemért!

null

Egyszerű távirányítás

A Somfy® automatizálással könnyedén irányíthatja teraszárnyékolójának tető-, és oldal elemeit. A kívánt hatás elérése érdekében, valamint az oldal panelek száma alapján kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő távirányítót. A maximális kényelem elérése érdekében javasoljuk az eső-, és szélérzékelők beszerelését is.

null

Intelligens épületautomatizálás

Természetesen a RENSON® teraszárnyékolók vezérelhetőek intelligens épületfelügyeleti rendszerekkel (akár okostelefonon vagy tableten keresztül).

Műszaki összetétele és technikai adatai

Szerkezet színválaszték

ral-korbevagott
AZ ALGARVE CANVAS SZÍNEI:

Az Algarve Canvas kerti árnyékoló színvilágát a RAL színmintából tetszőlegesen választhatja ki.

Porszórással festve, struktúrált kivitelben, a bevonat 60-80 mikron vastagságban.

LEGKEDVELTEBB SZERKEZET SZÍNEK:

camargue-best-colors

Szélellenállás

Az Algarve Canvas gyártó által garantált szélerősség bírása legfeljebb 120 km/h, míg az oldal ill. szemközti árnyékolókra ( Fixscreen®), zárt pozícióban 60 km/h-ig.

windspeed-szelteszt-fixscreen

Hóterhelés

max. 100 kg/m2

EGYEDI VÍZELVEZETÉS

A Renson árnyékolók speciális vízelvezető rendszerüknek köszönhetően, csapadék esetén megóvnak a beázástól, így árnyékolónk alatt minden pillanatot komfortosan, a legnagyobb kényelemben élvezhetünk. Az esővíz az alumínium profilba integrált PVC csőrendszerben, az oszlopokon keresztül kerül elvezetésre.

Nagy vízelvezetési sebesség: 120 l / m2 / h

Nézze meg pergolákról szóló videónkat!

Olvassa el szakcikkünket!

null

KERTI PERGOLÁK

plusz egy helyiség tavasztól őszig
Elolvasom

Lapozzon bele az új prospektusba!

Nagyításhoz kattintson a fullscreen ikonra.
A teljes nézetből való kilépéshez nyomja meg az ESC billentyűt.

Algarve AERO CANVAS

tartóoszlopok nélküli kivitel

 

Algarve AERO CANVAS®

EGYEDI, TARTÓOSZLOPOK NÉLKÜLI KIVITEL

Elsősorban akkor érdemes választani, ha fix, szélálló tetőárnyékolásban gondolkodunk, melyet egy már meglévő nyílásba szeretnénk integrálni.

ELEGÁNS, EGYEDI PERGOLA MEGOLDÁS

Az Aero Canvas egy olyan lábak nélküli pergola kivitel, mely leginkább már meglévő épület-szerkezetbe, nyílásba illeszthető anélkül, hogy azon bármit változtatni kelljen, ugyanakkor új épület-szerkezet esetén is tökéletesen alkalmazható. Egy minimalista, modern megjelenésű, 2 rétegből álló, fix tetőszerkezet, mely ízlésesen és harmonikusan illeszkedik otthonához. Egy pergola, mely ötvözi a kifinomultság és biztonság jellemzőit, hiszen egy erőteljes fém tetőfedésből és egy filigrán megjelenésű Fixscreen álmennyezetből épül fel.

LÁBAK NÉLKÜLI KIVITEL

Ez az egyedi kialakítású pergola elhelyezhető egy födémnyílásba, de akár falak közé is integrálhatjuk. Bármelyik megoldást is választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy az árnyékoló mindig tökéletesen illeszkedni fog az épület megjelenéséhez. Csakúgy, mint a további kerti- és teraszárnyékolók esetében ez a rendszer is rendelkezik integrált vízelvezető rendszerrel, illetve a vászon tetőréteg miatt sem kell aggódnunk, hiszen az is 100%-ban vízálló.

Mennyibe kerül a Canvas kerti árnyékoló?

Az Algarve Canvas prémium kategóriás teraszárnyékoló megközelítő ára:

A feltüntetett ár kizárólag az alap szerkezetet tartalmazza (lamellás tető 4 lábbal), oldalárnyékolók, kiegészítők nélkül.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az aktuális szállítási díjak, egyedi megrendelői igények és a helyszíni adottságok függvényében folyamatosan változnak.

Canvas árnyékolóját Ön egyedi méretben rendelheti meg, az igény szerint választott kiegészítő elemekkel.

A feltüntetett bruttó ár tartalmazza:
* A megjelölt alapszerkezet árát (oldalárnyékolók és egyéb extrák nélkül)
* Szállítási költségeket
* A szerkezet összeszerelésének díját
* A vezérlés beüzemelésének díját

A feltüntetett bruttó ár NEM tartalmazza a következőket (mely a pontos helyszíni felmérést követően határozható meg):
* Helyszínre jellemző telepítési költségek ( pl. alapozás, egyéni konzolok stb.)
* Villanyszerelési munkák

Válassza Ön is az Algarve CANVAS árnyékolót!

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Töltse ki az alábbi űrlapot! Adatait bizalmasan kezeljük.

[[[["field5","equal_to","Regisztr\u00e1lt Aten\u00e1d partner"]],[["show_fields","field12"]],"and"]]
1
Név
icon-user
Beépítés helye
icon-home
Telefon
icon-phone
Milyen néven van regisztrálva nálunk?Az Ön vagy a cége neve
no-icon
Melyik típus érdekli?
Méretek és darabszámok:
0 /
Megjegyzés:
0 /
Hozzájárulok, hogy az ajánlatkéréssel megadott személyes adataimat a cég kezelje, és amennyiben szükséges, azt harmadik fél számára (értsd. viszonteladó partnerünknek) továbbítsa. Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Árnyékolástechnikai termékeink országos viszonteladó partnereinken keresztül jutnak el Önhöz!

“Nem lehet olyan távol tőlünk, hogy viszonteladó partnerünk ne legyen közel Önhöz az ország bármely pontján!”

Mi történik az Ön árajánlatkérése után?

1. Ön kitölti a bal oldalon látható ajánlatkérő űrlapot. Egyszerűen csak töltse ki és írja le milyen termékre, mekkora méretben és milyen egyéb kívánságokkal szeretne árajánlatot kérni!

2. Az ajánlatkérését továbbítjuk az Önhöz legközelebb lévő partnerünknek, aki felkeresi Önt. Viszonteladó partnerünk keresni fogja Önt az Ön által megadott elérhetőségén és közösen egyeztetnek a részletekről, ami alapján a partnerünk árajánlatot fog adni Önnek!

3. Ön megrendeli tőle, mi legyártjuk és Ön a partnerünkön keresztül kapja meg. Árajánlat kérését követően az Ön terméke legyártásra kerül, melyet a viszonteladó partnerünk szakszerűen a megbeszéltek szerint beépít/beszerel Önnek!

Összefoglalva: Kérjen egyszerűen árajánlatot a megfelelő Atenád által forgalmazott termékre és a többit bízza ránk és viszonteladó partnerünkre!