fbpx

Fixscreen kültéri textilárnyékolók egy impozáns családi ház nyílászáróin

"Szép Házak" magazin "Letisztult vonalak" c. cikke 2020/5. szám

A Fixscreen egy igazán exkluzív, filigrán kültéri textilárnyékoló, mely prémium minőséget képvisel az árnyékolástechnikában. Ezért nem is véletlen, hogy a több évtizedig külföldön élő házaspár ezt az árnyékolási módot választotta új, Duna menti otthonához. A külföldön kivitelezési gyakorlatot szerző családfő a technológiai folyamatokkal kapcsolatban a hatékonyságra fektetett nagy hangsúlyt. A Fixscreen leengedett állapotban rendkívüli mértékben növeli az épület energiahatékonyságát, hiszen még azelőtt felfogja a hőt, mielőtt az elérné az üvegfelületet és ezáltal a belső terekbe tudna jutni. 

Beépített árnyékolók:

Fixscreen kültéri textilárnyékolók

Partner: Archishade Kft.

Beépítő partner: Mavent Magyarország Kft.

Termékválasztásban és annak építészeti tervezésében az Atenád szakmai partnere, az Archishade nyújt Önnek szakértő segítséget! Keresse kollégáinkat bizalommal!

Látogasson el bemutatótermünkbe és győződjön meg kültéri, beltéri árnyékolóink, kerti és terasz pergolarendszereink minőségéről!

Bemutatóterem: ARCHISHADE Kft / ATENÁD Kft. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 47. (Auchan Ipari Park)

Nyitvatartás: H-P 7-16h (időpont egyeztetése ajánlott! ITT kérhető!)

Termékeinket viszonteladóinkon keresztül értékesítjük, beépítéshez szívesen ajánlunk megbízható, szakértő partnert Önnek.

www.archishade.hu