fbpx

A RENSON AERO SKYE-NAK KÖSZÖNHETŐEN ÚJRA FELFEDEZHETED A TERASZOD ÉS KERTED NYÚJTOTTA LEHETŐSÉGEKET

Ki ne szeretné élvezni a szabadban töltött időt az év bármely időszakában? Egy Renson pergolával szinte gyerekjáték a beltéri otthon megszokott, fényűző kényelmét a kültérbe költöztetni.

Egy forró nyári nap vagy egy borús, őszi idő sem zavarhatja meg kültéri terveinket, hiszen a csúcskategóriás, eltolható-lamellás tetővel rendelkező Renson Aero Skye rugalmasan alkalmazkodik igényeinkhez és az időjárás viszontagságaihoz.

Ez az egyedülálló lamellákból álló tetőszerkezet láthatatlan módon integrálható egy már meglévő szerkezetbe, így rendkívül esztétikus módon, épületünk szerves és elválaszthatatlan részévé válik.

Igényeinkhez alkalmazkodó kültéri élettér

Kényelem és luxus a szabadban időjárástól függetlenül az Aero Skye-val.

Az Aero Skye rendkívüli lamellás tetőszerkezete napsütés és esőzés esetén is megvédi teraszunkat. A lamellák elforgathatók, így lehetőségünk van a beáramló fény mennyiségének szabályozására. Sőt mi több, a lamellák akár teljesen el is tolhatók, ezáltal egy verőfényes napon élvezhetjük a csodálatos napfényt, de akár napozhatunk is pergolánk alatt. Ha esőre fordulna az idő, egyszerűen bezárjuk a lamellákat és a hangulat azonnal meghitté válik.

A kiegészítő extrák, mint hab a tortán fokozzák a kényelmi és az esztétikai élményt. Az integrált módon beépíthető Beam fűtő- és zenemodul a didergős napokon teszi igazán komfortossá a teraszt. Ha a hőmérséklet csökken vagy a szél kissé csípőssé válik, egyszerűen kapcsoljuk be az infra modult. A hangulatot fokozhatjuk a zenelejátszóban felcsendülő kedvenc dallamainkkal.

És ez még nem minden! A Renson Aero Skye teljeskörűen irányítható okostelefonról. A Renson applikáció letöltésével bárhonnan, igényeink szerint eltolhatjuk, behúzhatjuk vagy elforgathatjuk a lamellákat. Ennek a lamellás tetőszerkezetnek a bemutatásával a család, vagy éppen a baráti társaság körében kétségtelenül az este sztárjává válhatunk. ?

Egy kerti szoba, mely hozzáadott érték otthonodhoz

Több, mint egy hétköznapi pergola szerkezet, hiszen ez az integrált lamellás tetőárnyékoló valódi értéket ad otthonunkhoz. Valójában egy kültéri szobát nyerünk, mely extra életteret biztosít.

Így látják ezt a lent említett projekt tulajdonosai is, akik imádnak rengeteg időt tölteni a szabadban. Mielőtt megismerték a Rensont, hosszan keresgéltek megfelelő terméket annak érdekében, hogy az év során hosszabb ideig, komfortosan élvezni tudják gyönyörű kertjüket.

Miközben Spanyolországban utazgattak, egy olyan nyaralóban szálltak meg, melyet lamellás pergolával szereltek fel. Nagyon megtetszett nekik a koncepció, ezért neki láttak hasonló megoldás után kutatni, kerti otthonuk kialakításához. Ez nagy kihívásnak bizonyult számukra, mivel az egyik legfontosabb elvárásuk az volt, hogy az árnyékoláson túl nyitottá is tudják tenni a terasz tetejét, azaz a lamellák teljesen elrejthetők legyenek. A tulajdonosok ekkor felvették a kapcsolatot a helyi nagykövettel, aki az építésszel történő egyeztetést követően a Renson Aero Skye-t javasolta.

Az Aero Skye tökéletes választásnak bizonyult a beépítés tekintetében, azaz a lamellák -nyitott állapotban- teljesen elrejthetővé váltak a tető kiegészítésében. Ennek eredményeként nem keletkeztek látható, zavaró vizuális elemek és a pergola láthatatlan módon olvad be otthonukba.

Elégedettek a lamellás pergolájukkal

A tulajdonosok rendkívül elégedettek a végeredménnyel: „Kifejezetten ajánljuk az Aero Skye-t. Ezentúl gyakrabban fogjuk teljeskörűen élvezni a szabadban töltött időt.” A lamellás tetőnek köszönhetően nyáron a gyönyörű kék ég alatt reggeliznek, az ébredő nap sugaraitól felmelegítve. Ugyanakkor, ha az időjárás túl melegre fordul, nem várják meg míg felforrósodik a terasz, hanem egyszerűen becsukják a lamellákat. Gyakran élvezik az időt odakint a hidegebb, esős napokon is. A fűtőrendszer és a lamellák teljes zárhatósága lehetővé teszi egész nap a komfortos kinti tartózkodást. 

Fedezd fel újra kerted a Renson pergoláival

Az az érzésed, hogy a lehetőségekhez mérten nem használod ki teljesen kerted és teraszod?

Talán éppen egy Renson pergola az, amire szükséged van. Ismerd meg közelebbről a Renson egyedülálló tetőmegoldását az Aero Skye-t és további alumínium pergolái széles választékát. Minden otthonra van megfelelő megoldás. Csakis egy Renson pergola teszi lehetővé, hogy felfedezd a kertedben rejlő, igazi lehetőségeket!

Hazai Renson pergolák, outdoor-otthonok tervezése

A magyarországi Renson pergolák hivatalos „Ambassador” kereskedője az Atenád Kft partnervállalata az Archishade Kft.

Ha te is többre vágysz egy kertnél, keresd szakértő csapatukat, hiszen segítenek megvalósítani álmaid kültéri otthonát!

A Renson pergolák vagy outdoor-otthonok kialakítása, tervezése, a megfelelő termékek kiválasztása szakértő segítséget, sok esetben alaposan átgondolt építészeti, mérnöki tervezést igényel. Ahhoz, hogy kertünk vagy teraszunk funkciójában, megjelenésében, kényelmében is a lakás belső tereit tükrözze, valamint harmonikus kapcsolatot teremtsen az épület és annak környezete között, érdemes profikhoz fordulni.

Trendközelben: Pergoláink bemutatkoznak a Viasat3 műsorán is!

Tel: +36 70 317 5320; Tel: +36 70 639 2000

Termékválasztásban és annak építészeti tervezésében az Atenád szakmai partnere, az Archishade nyújt Önnek szakértő segítséget! Keresse kollégáinkat bizalommal!

Látogasson el bemutatótermünkbe és győződjön meg kültéri, beltéri árnyékolóink, kerti és terasz pergolarendszereink minőségéről!

Bemutatóterem: ARCHISHADE Kft / ATENÁD Kft. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 47. (Auchan Ipari Park)

Nyitvatartás: H-P 7-16h (időpont egyeztetése ajánlott! ITT kérhető!)

Termékeinket viszonteladóinkon keresztül értékesítjük, beépítéshez szívesen ajánlunk megbízható, szakértő partnert Önnek.

www.archishade.hu

EZ IS ÉRDEKES LEHET

További cikkek, inspirációk a témában

Outdoor-otthonok modern árnyékoló és pergola megoldásai

Elolvasom a cikket!

Tervezzünk stílussal! Inspirációk árnyékolást tervezőknek

Tovább a blog oldalra!

Hogyan árnyékoljunk okosan! Vásárlás előtti tudnivalók

Tovább a szaktanácsok oldalra!