fbpx

Cégtörténet

A kezdetektől napjaink

1997

A kezdetek

Vállalkozási tevékenységünket 1997 januárjában, árnyékolástechnikai késztermékek és azok alkatrészeinek kereskedelmével kezdtük meg.

Árnyékolástechnikai termékek közül az első üzleti évünk során indítottuk el a szalagfüggönyök gyártását, melyre az akkori piaci igények miatt magas kereslet volt.

Év végére tevékenységünket a műanyag redőnyök gyártásával bővítettük, mely a mai napig egyik vezető termékünk. A minőség és megbízhatóság jegyében, elsőként alkalmaztunk Magyarországon redőnyöknél gyárilag festett, horganyzott, fóliázott vas és alumínium lemeztokot, mellyel kiváltottuk a kézzel festett és színterezett redőnytokokat, így műanyag redőnyeink tokszerkezete nem rozsdásodott.

2001

Saját telephely és aluredőnyök gyártása

2001-ben saját telephelyet vásároltunk a IV. kerületi Pintér József utcába, ahol a hagyományos műanyag redőnyök alternatívájaként, megkezdtük az alumínium tokvéggel szerelt új típusú redőnyök gyártását.
Elsőként fejlesztettünk ki és gyártottunk szúnyoghálóval kombinált műanyag redőnyrendszert, mely rendkívül praktikus megoldássá vált.

2002

Aluredőnyök gyártása

Fejlesztéseinknek köszönhetően 2002-ben elindítottuk az alumínium redőnygyártást, és termékeink automatizálásához megkezdtük a Becker motorok alkalmazását.

2003

Német aluredőnyök bevezetése

2003 szeptemberétől megkezdhettük a német Heroal-Johann Henkenjohann Gmbh. által gyártott, kiváló minőségű alumínium redőnyrendszerek magyarországi értékesítését és forgalmazását.

2004

Construma kiállítás

Magyarország meghatározó redőnygyártó és nagykereskedő cégeként 2004-től jelen vagyunk kiállítóként a CONSTRUMA kiállításon.

2005

Új telephely és EXTE redőny gyártása

Növekedésünknek köszönhetően 2005-ben elkészült az új, Dunakeszin lévő telephelyünk.
Termékpalettánk bővítését és ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, 2005 szeptemberében kezdtük meg a német Exte-Extrudertechnik Gmbh. által gyártott ráépíthető redőnyrendszerének gyártását. A termékkel kapcsolatos fokozott érdeklődésre a nyílászárók gyártását, értékesítését és építőipari kivitelezést végző vállalkozások részéről számíthattunk.

2007

Új raktár és csarnokhely bővítés

Dunakeszi telephelyünket egy új raktár és csarnokrésszel bővítettük, a hatékonyabb munkavégzés végett. Partnereink kérésének megfelelően 2007 tavaszától megkezdtük termékeink telephelyre történő kiszállítását, ma már országosan pár nap alatt az ország bármely pontjára biztosítjuk a viszonteladóink által megrendelt áru kiszállítását.

ÚJDONSÁG - Zsinóros pliszé szúnyogháló gyártása

2007-ben szintén piaci újdonsággal léptünk elő a zsinóros megvezetésű pliszé szúnyoghálók gyártásával, melyet elsőként kezdtünk meg Magyarországon. Ez az igényes rovarháló, mind esztétikailag, mind technikailag forradalmasította a szúnyogháló fogalmát és nagy népszerűségnek örvend.

2009

Perfekt redőnyrendszerek gyártása és a Renson termékek forgalmazása

A Perfekt áthidaló helyére vagy nyílászáróra építhető redőnyrendszerek gyártását 2009-ben indítottuk el, mely napjainkban is igen korszerű megoldást jelent az igényes és praktikus árnyékolás terén.

2009-ben a szintén nagy múlttal rendelkező belga RENSON cég termékeinek forgalmazásával bővítettük termékpalettánkat.

2011

Sávroló gyártása

A beltéri árnyékolók terén 2011-ben új lépést tettünk a letisztult formavilágú, minimalista stílusú sávroló textilárnyékoló gyártásának megkezdésével, egyedülálló színválasztékkal.

Termékeinket az újonnan, telephelyünkön kialakításra került bemutatótermünkben tekinthetik meg partnereink és az érdeklődők.

2009-ben a szintén nagy múlttal rendelkező belga RENSON cég termékeinek forgalmazásával bővítettük termékpalettánkat.

2012

Gyártórészleg bővítés: Roletták és Winscreen gyártása

2012-ben tovább bővült a gyártórészlegünk, amikor megkezdtük a roletták gyártását.
Műanyag extrudergépek vásárlásával, saját lécgyártásunk is elindult, valamint egy új kültéri árnyékoló gyártását is megkezdtük.
A Winscreen-ek magas minőségű, professzionális kültéri árnyékolók, melyek az otthonok mellett irodák, közintézmények árnyékolására is tökéletesen alkalmasak.

2013

Renson FIXSCREEN gyártása

Büszkék vagyunk arra, hogy 2013-ban elsőként kaptuk meg a RENSON cég egyedülálló Fixscreen textilárnyékolóknak gyártási jogát, és ez év tavaszán megkezdődött az árnyékoló gyártása is.

Szintén újdonságnak számít, hogy megkezdtük a RENSON prémium kategóriás, egyedi technológiájú LAGUNE, ALGARVE, CAMARGUE kerti és teraszárnyékolók forgalmazását. Ezek az igényes árnyékolók kiállításra kerültek telephelyünkön, ahol személyesen megtekintheti és kipróbálhatja őket.