fbpx

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Töltse ki az alábbi űrlapot! Csak egy terméktípusra tud egyszerre ajánlatot kérni. Ha többféle termék érdekli, akkor többször kell kitöltenie és elküldenie az alábbi űrlapot, vagy használhatja az űrlap alatt található termékspecifikus ajánlatkérő aloldalainkat is. Adatait bizalmasan kezeljük.

1
Melyik termékre kér ajánlatot?
Melyik redőnyrendszer?
Teraszárnyékoló típusa?
Napellenző típusa?
Hozzájárulok, hogy az ajánlatkéréssel megadott személyes adataimat a cég kezelje, és amennyiben szükséges, azt harmadik fél számára (értsd. viszonteladó partnerünknek) továbbítsa. Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Árnyékolástechnikai termékeink országos viszonteladó partnereinken keresztül jutnak el Önhöz!

“Nem lehet olyan távol tőlünk, hogy viszonteladó partnerünk ne legyen közel Önhöz az ország bármely pontján!”

Mi történik az Ön árajánlatkérése után?

  • Ön kitölti a bal oldalon látható ajánlatkérő űrlapot. 

    Egyszerűen csak töltse ki és írja le milyen termékre, mekkora méretben és milyen egyéb kívánságokkal szeretne árajánlatot kérni!

  • Az ajánlatkérését továbbítjuk az Önhöz legközelebb lévő partnerünknek, aki felkeresi Önt árajánlatkészítés céljából. 

    Viszonteladó partnerünk keresni fogja Önt az Ön által megadott elérhetőségén és közösen egyeztetnek a részletekről, ami alapján a partnerünk árajánlatot fog adni Önnek!

  • Ön megrendeli tőle, mi legyártjuk és Ön a partnerünkön keresztül kapja meg. 

    Árajánlat kérését követően az Ön terméke legyártásra kerül, melyet a viszonteladó partnerünk szakszerűen a megbeszéltek szerint beépít/beszerel Önnek!

Kérjen egyszerűen árajánlatot a megfelelő Atenád termékre, a többit bízza ránk és viszonteladó partnerünkre!

Több termékről szeretne ajánlatot kérni?

Használhatja az alábbi termékspecifikus ajánlatkérő oldalakat is a fenti összetett és gyors ajánlatkérési űrlap helyett!

Redőnyök

Alumínium redőnyökről

ATENÁD KOMPAKT, HEROAL

aluredőny

Minden, amit alumíniumredőny vásárlás előtt tudni érdemes.

Külső tokos aluredőny

ATENÁD KOMPAKT, HEROAL

külső tokos aluredőny

A redőny egy külső dobozban (redőnytokban) található, a felszerelést követően is látható marad.

Vakolható tokos aluredőny

ATENÁD KOMPAKT, HEROAL

vakolható aluredőny

A tok külső oldala az épület homlokzatával együtt bevakolható, kívülről és belülről is észrevétlen marad.

Műanyag redőny

EASYPLAST

easyplast

Saját gyártású, korszerű, új típusú műanyag redőny, mely akár szúnyoghálóval is rendelhető. Kedvező árfekvés, hosszabb élettartam.

Áthidaló helyére építhető

PERFEKT ST

Építkezéskor kerül beépítésre. Olyan épületnél célszerű beépíteni, ahol a falazat elkészülése után történik a monolit födém, vagy a koszorú betonozása.

Nyílászáróra építhető redőny

PERFEKT AE, EXTE

Építkezéskor vagy nyílászáró cseréjekor építik be. A nyílászáró helyének megfelelő nyílást kell kialakítani. A redőnytok a nyílászáróra szerelve kerül beépítésre.

Külső textilárnyékolók

FIXSCREEN textilárnyékoló

az első igazán szélálló textilárnyékoló

fixscreen árnyékoló

A FIXSCREEN a textil széleihez rögzített zippzár alkalmazásával biztosítja a kiemelkedő szélállóságot, véd a rovarok ellen és nem akadályozza a kilátást.

WINSCREEN textilárnyékoló

sínes vagy bowdenes külső textilárnyékoló

winscreen árnyékoló

Nem takar bele a nyílászáró üvegfelületébe, szinte részévé válik a nyílászárónak. Lakások, irodák, közintézmények esztétikus árnyékolója.

WINSCREEN Mini textilárnyékoló

3 az 1-ben: árnyékoló, szúnyogháló és dekoráció

winscreen mini

Elsősorban kültéri árnyékolásra ajánlott, de minimális tokmérete, filigrán megjelenése és kézi működtetése a beltéri árnyékolásra is alkalmassá teszi.

Külső árnyékolók

Zsaluzia

kültérre C, Z és S-lamellákkal

zsaluzia

Ha nagy felületű nyílászárók árnyékolása a cél, akkor válassza a zsaluziát, melyek különlegesen modern megjelenést kölcsönöznek középületek, iroda és ipari épületek, családi házak számára.

Tolózsalugáter (Loggiaalu)

alumínium panelek csúszóajtó/fal kialakításához

tolózsalugáter

Saját gyártású, fix, alumínium lamellás árnyékoló. A panel tetején lévő sínben futó görgők segítségével, könnyedén eltolhatjuk zsalugáterünket az árnyékolni kívánt területre.

Kerti és teraszárnyékolók

önálló vagy falhoz rögzített prémium árnyékolók

Ezekkel a kerti és teraszárnyékolókkal a kertünkben olyan exkluzív életteret alakíthatunk ki, melyek a legszélsőségesebb időjárásban is felsőfokon szolgálják igényeinket.

Télikert árnyékolók

külső és belső árnyékolásra

A télikert árnyékolók nagyon népszerűek napjainkban. A télikertek tetejének és oldalának az árnyékolására használják. Főleg nyáron az erős napsütést elkerülve érdemes gondoskodni a télikert árnyékolásáról.

Napellenzők

nyitott, féltokozott és tokozott kivitelben

féltokozott napellenző

Az Atenád által forgalmazott napellenzők egyedivé és stílusossá teszik a külső környezetét. Válasszon a nyugati minőségű nyitott, féltokozott és tokozott napellenzőik közül az Önnek megfelelő textillel.

Beltéri árnyékolók

Roletták

presztízs, gyöngy, díszroló, tetőtéri, winlux

roletta

Nagyon dekoratív különleges textileknek köszönhetően felöltözteti otthonát, munkahelyét. Véd a kíváncsi tekintetek ellen. Megóvja berendezési tárgyait a káros UV sugaraktól. Csökkenti a helyiség átmelegedését.

Sávroló

fényzáró és fényáteresztő sávokkal

sávroló

A sávrolóval tegye különlegessé otthonát, élvezze az egyedi megoldás sokoldalú alkalmazhatóságát. A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást váltakozva szabályozva így a fényt.

Firenzei roló

hullámlapocskák kötik át a textilt

A firenzei roló egy különleges és új termékünk. Stílus, visszafogott luxus és elegancia jellemzi. Az árnyékoló nyitott állapotban lágyan hullámzó, zsaluziára emlékeztető, 3 dimenziós látvány hatását kelti.

Szalagfüggöny

klasszikus textilektől a luxusig

Az irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a szalagfüggöny, de akár otthonunkba is ideális választás lehet, mely tökéletesen alkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására.

Reluxák

fa és alumínium lamellákkal

reluxa

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon.

Egyéb termékeink

Szúnyoghálók

fix, mobil, pliszé, zsanéros ajtó

Az Atenád négyféle szúnyoghálót kínál Önnek. Ismerje meg az új, stílusos pliszé szúnyoghálót! Emellett természetesen választhat a fix, mobil és zsanéros szúnyoghálók közül is.

REHAU kültéri padlóburkolat

prémium kültéri padlóburkolat

A teraszok folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Az innovatív REHAU RELAZZO kiváló kültéri padlóburkolat bármely kertbe,  teraszra vagy erkélyre.

Motorok és vezérlések

árnyékoló mozgatás, épületautomatizálás

Minden nap ugyanaz történik: Körbejárjuk az egész házunkat, minden redőnyt leengedünk, majd reggel újra felhúzzuk. Ma már sok minden kényelmes és automatizált. Automatizálja árnyékolóit Ön is!