fbpx

Minőség vagy olcsó ár, avagy mire ügyeljen alumínium redőny vásárlása esetén?

Ismerje meg a legnagyobb veszélyeket, amit mindenképpen érdemes elkerülnie!

Alumínium redőnyöket nem rövidtávra választunk. Egyértelműen több pénzt szánunk redőnyeinkre, mintha az olcsóbb, kevésbé időtálló, műanyag redőnyt választanánk. Befektetésünkért cserébe viszont joggal elvárhatjuk, hogy hosszú éveken, akár évtizedeken keresztül, gondtalanul gyönyörködhessünk árnyékolóinkban.

Mielőtt döntésünket meghozzuk, érdemes tájékozódnunk mire is kötelezzük el magunkat.

Ma már nincs olyan termék, aminek ne lenne olcsó verziója. Az alumínium redőnyökről is elmondható ugyanez. Sajnos vagy nem sajnos, de megjelentek a magyar piacon is az olcsó távol-keleti alkatrészek. Vagyis Ön kaphat alumínium redőnyt már viszonylag olcsón is.

FELMERÜL ITT EGY PROBLÉMA:

Az olcsó alumínium redőnyök legnagyobb buktatója az, hogy a legtöbb esetben ezeket európai származással tüntetik fel, mivel az elosztó raktár Európában található!

Ön, mint gyanútlan vásárló természetesen nem sejtheti mindezt, és nem tudhatja, mi van a termék mögött valójában. Valószínű nem kell bemutatni azt az érzést, hogy vett valami egészen olcsó terméket az eredeti helyett és utána dobhatta ki az egészet, mert nem úgy működött, ahogy az elvárható lett volna. A végeredmény persze óriási frusztráció attól függően, hogy mennyi pénzt költött az adott dologra. Nemhogy előnye, de még komoly kára is keletkezett, mert újat kellett venni vagy utána járni, elintézni, javíttatni, ha egyáltalán meglehetett…. Az ember, ha másnak nem is szereti bevallani rossz döntését, magában pontosan tudja, hogy ezt elszúrta.

Górcső alá vettük a német HEROAL redőnyléccel gyártott és az olcsón kínált alumínium redőnyöket, hogy megvizsgáljuk, érdemes-e lemondani a minőségről...

Az Atenádtól Ön NEM KÉTES EREDETŰ alkatrészekből gyártott redőnyt vásárol. Számunkra a minőség és az ügyfeleink elégedettsége fontos! Ezt az irányvonalat mi büszkén képviseljük.

Leleplező videó

Redőnyös trükkök...ne dőljön be mindennek!

Miért válasszon alumínium redőnyt?

KIVÁLÓ HANG ÉS HŐSZIGETELŐ

Hatékony hő- és hangszigetelő képességüknek köszönhetően kellemes hőmérsékletű, zajmentes környezetet biztosítanak, így Ön nyugodtabban aludhat éjszaka és kipihenheti magát.

BETEKINTÉS ELLENI VÉDELEM

Nem engedik be a kíváncsiskodó tekinteteket, privát szférájába. Ön dönti el mikor enged betekintést. Akár gondtalanul és zavartalanul élvezheti otthona minden előnyét, azon a helyen ahol igazán önmaga lehet.

NAGYOBB BIZTONSÁGÉRZET

Bár a redőny nem biztonságtechnikai termék, megléte jelentősen csökkentheti a nem kívánt látogatók érkezésének esélyét. Ön és gyermekei is nyugalommal pihenhetnek, vagy élvezhetik az aktív játékot leeresztett aluredőnyeik által.

KÁROS UV SUGÁRZÁS ELLENI VÉDELEM

Megvédik nyílászáróit, bútorait berendezéseit a napsugarak káros UV sugárzásától, az időjárás viszontagságaitól. Házának, lakásának ablakai megóvására a legjobb és leggazdaságosabb mód az aluredőnyök felszerelése.

SZÚNYOGHÁLÓVAL KOMBINÁLT KIVITEL

Különösen nyáron okoznak kellemetlenséget az otthonába berepülő szúnyogok, legyek és egyéb rovarok. Tartsa távol őket a redőnytokba épített mobil, lehúzható szúnyoghálóval, vagy nagyobb felületeknél az elhúzható pliszé szúnyogháló segítségével.

MINŐSÉG ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Alumínium redőnyt nem pár évre, hanem évtizedekre választ az ember, ezért a minőség és a hosszan tartó biztonságos működtetés elengedhetetlen szempontok. Nem érdemes erről lemondani, mert ismerjük a mondást, kétszer fizet aki gyorsan fizet!

Válassza a megbízható márkákat!

Ön megjelenés szerint 2 típusú alumínium redőny közül választhat

Külső tokos
alumínium redőny

A külső tokos redőny tokja – mint a nevében is benne van – egy külső dobozban, ún. redőnytokban van, ami felszerelés után is látható és nem vakolható.

Ez a redőnytípus az új építkezésekhez, felújításokhoz egyaránt kiváló választás.

kulso-tokos-aluminium-redony

Megjelenése szerint 2 típus választható

  • az alul 45°-ban csapott tokos kivitel (HEROAL vagy Atenád KOMPAKT) – melynek alkalmazása akkor ajánlott, ha a redőnytok homloklemezének síkja nem nyúlik túl a falsíkon, vagy ha túlnyúlik, akkor is viszonylag csak kissé.
  • ívesen lekerekített tokos kivitel (HEROAL) – abban az esetben javasolt, ha redőnytokját külső falsíkra szeretné felszerelni

aluminium-redony-tokok

Vakolható tokos
alumínium redőny

A vakolható redőny tokja szintén külső dobozban van, de a beépítés után nem látható, mert bevakolják. Miután a tok külső oldala az épület homlokzatával együtt bevakolható, így kívülről és belülről is észrevétlen. Nem takar ki a nyílászáró felületéből, szerelőfedele alul található.

Új építéshez, felújításhoz egyaránt tökéletes megoldás.

  • A redőnyt a nyílászáró elé szerelik fel, annak helyét építkezéskor áthidaló elemekből alakítják ki.
  • Felújítás esetén a nyílászárót felső toktoldóval látják el.
  • Gurtnival történő működtetés esetén mindkét esetben a nyílászárók oldalait is toktoldóval célszerű ellátni.

2 márka típus választható

  • 90°-os HEROAL
  • 20°-os Atenád KOMPAKT

Válasszon márka típust!

  • HEROAL

Elismert német márka kiemelkedő minőséggel, hosszútávú, megbízható működéssel. Minden alkatrésze Németországból a HEROAL-tól érkezik és gyárunkban kerül összeszerelésre.

  • Atenád KOMPAKT

Magyar gyártású alkatrészekből készül gyárunkban, kivételt képez a kulcsfontosságú redőny lamella, mely német Heroal gyártmány. Költséghatékony megoldás minőséggel, megbízható működéssel.

A Heroal és Atenád Kompakt vakolható, külső tokos redőnyrendszerek nem csupán szépek, tartósak és biztonságosak, de alkalmazásuk révén jelentős energia-megtakarítás érhető el.

Redőnylécek színvilága

HEROAL - a habkitöltéses redőnylécek kifejlesztője – a minőség záloga

Teszteltük a Heroal léceket a jégesőben...nézze meg az eredményt!

Így készül az aluredőny üzemünkben!

Lapozzon bele brossúránkba!

Ú J D O N S Á G!

KOMBI PLUSZ kivitel

Válassza redőnyét kültéri textilárnyékolóval egyben!

Redőnyrendszereink kombi kivitelébe a szúnyogháló helyett Soltis 86-os textilt építettünk be, így válnak redőnyrendszereink 3 funkcióssá: Redőny, Kültéri textilárnyékoló, Szúnyogháló

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy

a német HEROAL, a hőszigetelt (habkitöltéses) alumínium redőnylécek feltalálója, kifejlesztője, egyik piacvezető gyár az alumínium profilú rendszerek piacán. Verli és hövelhofi gyáraiban hatalmas méretekben német szakemberek gondos felügyelete mellett folyik a termelés.

Ez a németországi viszonylatban is igényesnek számító vállalat, a partnereitől is megköveteli, hogy termékeit a HEROAL-tól megszokott minőségben közvetítsék, éppen ezért megtiszteltetés az Atenád számára, hogy 2003 óta kizárólagos magyarországi viszonteladói lehetünk a cégnek.

Alumínium redőnyeink

Heroal:

Elismert német márka kiemelkedő minőséggel, hosszútávú, megbízható működéssel. Minden alkatrésze Németországból a HEROAL-tól érkezik és gyárunkban kerül összeszerelésre.

Atenád Kompakt:

Magyar gyártású alkatrészekből készül gyárunkban, kivételt képez a kulcsfontosságú redőny lamella, mely német Heroal gyártmány. Költséghatékony megoldás minőséggel, megbízható működéssel.

Ha eldöntötte, hogy alumínium redőnyt vásárol, akkor ne elégedjen meg az ismeretlen minőséggel, válassza a megbízható márkákat, az Atenád Kompakt vagy Heroal alumínium redőnyöket!

Válassza Ön is az Atenád alumínium redőnyt!

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Töltse ki az alábbi űrlapot! Adatait bizalmasan kezeljük.

1
Név
icon-user
Beépítés helye
icon-home
Telefon
icon-phone
Milyen néven van regisztrálva nálunk?Az Ön vagy a cége neve
no-icon
Méretek és darabszámok:
0 /
Megjegyzés:
0 /
Hozzájárulok, hogy az ajánlatkéréssel megadott személyes adataimat a cég kezelje, és amennyiben szükséges, azt harmadik fél számára (értsd. viszonteladó partnerünknek) továbbítsa. Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Árnyékolástechnikai termékeink országos viszonteladó partnereinken keresztül jutnak el Önhöz!

“Nem lehet olyan távol tőlünk, hogy viszonteladó partnerünk ne legyen közel Önhöz az ország bármely pontján!”

Mi történik az Ön árajánlatkérése után?

1. Ön kitölti a bal oldalon látható ajánlatkérő űrlapot. Egyszerűen csak töltse ki és írja le milyen termékre, mekkora méretben és milyen egyéb kívánságokkal szeretne árajánlatot kérni!

2. Az ajánlatkérését továbbítjuk az Önhöz legközelebb lévő partnerünknek, aki felkeresi Önt. Viszonteladó partnerünk keresni fogja Önt az Ön által megadott elérhetőségén és közösen egyeztetnek a részletekről, ami alapján a partnerünk árajánlatot fog adni Önnek!

3. Ön megrendeli tőle, mi legyártjuk és Ön a partnerünkön keresztül kapja meg. Árajánlat kérését követően az Ön terméke legyártásra kerül, melyet a viszonteladó partnerünk szakszerűen a megbeszéltek szerint beépít/beszerel Önnek!

Összefoglalva: Kérjen egyszerűen árajánlatot a megfelelő Atenád által forgalmazott termékre és a többit bízza ránk és viszonteladó partnerünkre!