fbpx

Zsalugáter

Tegye valóban stílusossá épületét alumínium zsalugáterekkel!

Ha Ön szeretné házát, épületét kívülről árnyékolóval ellátni, de stílusossá is tenni egyben, akkor a zsalugáter erre kiválóan alkalmas. A zsalugáterek már évszázadok óta használt és népszerű árnyékolók, amelyek nemcsak praktikusak, de öltöztetik is az épületet.

A zsalugáter alkalmazásával visszahozhatók a régi idők emlékei, és ma már modern formában igazi kuriózummá tehető az épület. A zsalugáterek a mediterrán életérzést hozzák be életterünkbe.

A látványos megjelenésük mellett funkcionalitásuk sem utolsó. Árnyékolási hatékonyságuk messze a legjobb a külső árnyékolók közül. A forró nyári napfényt igen hatékonyan tartja távol az épülettől. A zsalugáterek bármilyen nyílászáróra is utólag felszerelhetők, ezért méltán kedvelt árnyékolók.

Cégünk csak alumínium zsalugáterek fogalmazásával foglalkozik.

Az alumínium zsalugáter előnyei

  • Az alumínium zsalugáterek időtállóbbak,
  • minimális karbantartást igényelnek,
  • nem szívja ki a nap,
  • nem deformálódik,
  • nem kell festegetni.
fix zsalugáter
Ha Ön mediterrán hangulatú, klasszikus kültéri árnyékolási megoldást keres hosszútávra, akkor válassza a prémium kategóriás alumínium zsalugátert.

Cégünk kizárólag prémium minőségű alumínium zsalugátereket forgalmaz.

Két típus közül választhat!

FIX LAMELLÁS

fix lamellás zsalugáter

Zsalugáter lamellái fixen vannak rögzítve a szárnyakhoz, dőlésszögük nem változtatható. Hőszigetelő tulajdonságuk elmarad a mozgatható lamellás kivitelétől. Általában olyan épületek esetén alkalmazzák, ahol az árnyékolástechnikánál nagyobb szerepet kap a dekoráció.

MOZGATHATÓ LAMELLÁS

mozgatható lamellás zsalugáter

A mozgatható lamellás zsalugáter lamellái könnyen mozgathatók, és a megfelelő állásba állítva optimalizálható a beengedni kívánt fény mennyisége.
A zsalugáter lamellái egy fémrúddal vannak összekötve és ennek mozgatásával az összes lamella egyszerre azonos dőlésszögbe elmozdítható. A lamellák dőlésszögének változtatásával érhetjük el a kívánt fényviszonyokat.

A zsalugáter műszaki jellemzői

ral-szinminta
Zsalugáter lamellák színvilága:
Válasszon színt az alábbi táblázat alapján!

Zsalugáter tokok színválasztéka:

Zsalugáter tokjait Ön bármilyen RAL színben illetve fautánzatú RENOLIT fóliával is választhatja!

Méretek:

Max. szárny szélesség 1000 mm
Max. magasság: 2500 mm
Max. szárnyak száma: 4 db
Max. szerkezeti szélesség 2500 mm

Kapcsolt szerkezetek:
1, 2, 3 vagy 4 szárnyú kivitel

Az árnyékoló szerkezete:
Lamellák: 50X10 mm alumínium profil – Lekerekített forma -Műanyag tokvég – Fix kivitel
Keret: Belső merevítés – Alumínium profil – Acél kilincs – “Kiemelős” zsanérzat – dönthető lamellák esetén: Acél lamella kilincs
Segédkeret: 31X40 mm / 50X40 mm szúnyogháló esetén – Acél-kilincsakasztó

Működtetés:
Manuálisan

Megjegyzés:
Szárny gyártási mérete = Segédkeret mérete – 2 X 31cm
Segédkeret gyártási mérete = Nyílászáró tényleges mérete

Rögzítés:
A segédkeret csavarozással a falszerkezethez

Színvilág:
Fautánzatú Renolit-fóliázva:

  • Aranytölgy,
  • Világos fenyő,
  • Dió,
  • Douglas N8,
  • Douglas G8 / RAL szinterezve is kérhető

Az Atenád minőségi zsalugátereiben nem fog csalódni!

Ha eldöntötte, hogy zsalugátert szeretne épületére, otthonára, akkor fogadjon el egy jó tanácsot tőlünk: ne az ár alapján döntsön! Ez az apró tanács Önnek százezreket megspórolhat később.

Ha Ön rosszul választja meg a zsalugátert és a céget, akitől megrendeli, komolyan kockáztatja azt, hogy ha bármi probléma lesz a későbbiekben a zsalugáterrel, akkor nem biztos, hogy orvosolni fogják a problémáját.

Olcsó és silány minőségű termékek azért vannak – minden más termék esetén is – hogy egyszer el lehessen adni azoknak, akik egyből és kizárólag az ár alapján döntenek. A csalódott és frusztrált vevők belőlük kerülnek ki a legnagyobb valószínűséggel és ők is költik a legtöbbet a végén, hiszen másodjára megvenni a minőségit már egy újabb kiadással jár…

Mi azt mondjuk inkább:

Legyen elsőre is a vevőnk, ne csak másodjára!

Gondolkozzon hosszú távon és mérlegelje az ár mellett a minőséget, az anyagot és a garanciákat is! Kérjen ajánlatot tőlünk és bízunk benne, hogy ajánlatunkat megfelelőnek találja és Önt is elégedett ügyfeleink, vevőink között köszönthetjük!

Válassza Ön is az Atenád által forgalmazott zsalugátert!

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Töltse ki az alábbi űrlapot! Adatait bizalmasan kezeljük.

[[[["field5","equal_to","Regisztr\u00e1lt Aten\u00e1d partner"]],[["show_fields","field12"]],"and"]]
1
Név
icon-user
Beépítés helye
icon-home
Telefon
icon-phone
Milyen néven van regisztrálva nálunk?Az Ön vagy a cége neve
no-icon
Méretek és darabszámok:
0 /
Megjegyzés:
0 /
Hozzájárulok, hogy az ajánlatkéréssel megadott személyes adataimat a cég kezelje, és amennyiben szükséges, azt harmadik fél számára (értsd. viszonteladó partnerünknek) továbbítsa. Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Árnyékolástechnikai termékeink országos viszonteladó partnereinken keresztül jutnak el Önhöz!

“Nem lehet olyan távol tőlünk, hogy viszonteladó partnerünk ne legyen közel Önhöz az ország bármely pontján!”

Mi történik az Ön árajánlatkérése után?

1. Ön kitölti a bal oldalon látható ajánlatkérő űrlapot. Egyszerűen csak töltse ki és írja le milyen termékre, mekkora méretben és milyen egyéb kívánságokkal szeretne árajánlatot kérni!

2. Az ajánlatkérését továbbítjuk az Önhöz legközelebb lévő partnerünknek, aki felkeresi Önt. Viszonteladó partnerünk keresni fogja Önt az Ön által megadott elérhetőségén és közösen egyeztetnek a részletekről, ami alapján a partnerünk árajánlatot fog adni Önnek!

3. Ön megrendeli tőle, mi legyártjuk és Ön a partnerünkön keresztül kapja meg. Árajánlat kérését követően az Ön terméke legyártásra kerül, melyet a viszonteladó partnerünk szakszerűen a megbeszéltek szerint beépít/beszerel Önnek!

Összefoglalva: Kérjen egyszerűen árajánlatot a megfelelő Atenád által forgalmazott termékre és a többit bízza ránk és viszonteladó partnerünkre!