fbpx

AIgarve

INNOVÁCIÓS TERASZMODUL, vízszintesen elforgatható alumínium lamellákkal

Az év bármely időszakában szívesen töltenénk több időt a szabadban, ha mindezt nem befolyásolná az időjárás.

 •  Hosszú tél után szeretné élvezni a tavaszi napsütést teraszán?
 • Tavaszi esőben szeretne kint ülni és élvezni a természet ébredésének csodálatos illatait?
 • Zavarja a szél, de szabadba vágyik?
 • Árnyékot keres az égető napsugarak elől?

Az Algarve speciális lamellás teraszfedés védelmet nyújt az égető napsugarak, az eső és a szél ellen is, így árnyékolónk alatt minden pillanatot komfortosan, a legnagyobb kényelemben élvezhetünk. Teraszunk délelőttönként a kényelmes nyújtózás, kora délutánonként a szieszta színhelye lehet, este azonban a kényelmi extráknak (beépített led világítás, zenemodul) köszönhetően, romantikus esték ideális terepévé válhat.

Az extrudált alumínium lamellák 150°-ban forgathatók, ezzel biztosítva a kívánt szellőzést, és árnyékolást.

EGYEDI VÍZELVEZETŐ RENDSZER - Nincs többé beázás

Zárt állásban, a lamellák teljesen vízzáróak. Az esővíz az oszlopokon keresztül jut a csatornába. A vízelvezetés akkor is működik, amikor a lamellákat eső után nyitott állásba helyezzük, így megvédhetjük a teraszon lévő bútorainkat.

Az Algarve® rendszerek mindenféle építészeti stílushoz alkalmazkodnak, legyen az klasszikus vagy modern, köszönhetően az elegáns és könnyed tervezésnek, valamint a nagy színválasztéknak.

Vendéglátóhelyek és hotelteraszok stílusos megoldása

Tegye teraszát komfortossá az esős vagy tűző napsütéses időjárásban is.

Az egyedi vízelvezetésű tető lamella rendszer kellemes atmoszférát teremt, és kényelmes megoldást nyújt vendégeinek kora tavasztól késő őszig, forgalma nem lesz kitéve az időjárás viszontagságainak. Stílusos terasza hosszútávon megőrzi szépségét nem szükséges komoly pénzeket költeni évente felújításra. mely visszatérő, elégedett vevőket jelenthet.

algarve teraszárnyékoló

RENSON Algarve

Az Algarve® terasz és kerti árnyékolók tervezésénél a legfontosabb szempont egy olyan árnyékoló kialakítása volt, ahol akár egész évben teljes értékűen kihasználhatjuk teraszunkat anélkül, hogy lemondanánk a komfortról!

Egy különleges kerti és terasz árnyékoló, mely mindig az Ön adott hangulatához megfelelő környeztet biztosít. Mindezen kívánságai gombnyomásra teljesülnek, hiszen az Algarve® tervezésénél ezek voltak a legfontosabb szempontok.

A Renson által fejlesztett egyedi lamellás tetőrendszerrel szükségszerűen szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét, miközben tökéletesen vízálló megoldást választunk. Ez a speciális csatornarendszer zárt állapotban elvezeti az esővizet, a sarkok felé irányítja, nem okoz beázást, csöpögést akkor sem, ha esőzés után kinyílnak a lamellák.

algarve kerti árnyékoló

ALGARVE Classic Line

A klasszikus megjelenésű kivitel

A klasszikus kivitelezés a tartóoszlopokon való dekoratív mintában jelenik meg.

Az Algarve® “Classic Line” klasszikus köntösbe bújtatott, időtálló és felhasználóbarát megoldást nyújt Önnek.

 • forgatható alumínium lamellákkal szabályozhatja a teraszára beeső napsütés mértékét
 • a rendszernek köszönhetően váratlan esőzések esetén teraszát szárazon tarthatja, nincs beázás, csöpögés
 • falra szerelhető vagy akár a szabadon álló modell közül is választhat
 • tökéletes összhangot nyújt rusztikus vagy klasszikus stílusú építmények bővítményeként
acl-videokep

Nézze meg
Algarve "Classic line"
videónkat!

ALGARVE Aero

Az önálló tetőszerkezet, lábak nélküli kivitel

Az Algarve Aero egy önálló, lamellás tetőszerkezet, melyet akár egy meglévő tetőmélyedésbe, vagy egy már készen lévő, álló szerkezetre rögzíthetünk.

Ha teraszunk tetőárnyékolását kívánjuk maximálisan komfotrossá tenni, az ALGARVE AERO nyújt segítséget.

A Renson által fejlesztett egyedi lamellás tetőrendszerrel szükségszerűen szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét, miközben tökéletesen vízálló megoldást választunk. Ez a speciális csatornarendszer zárt állapotban elvezeti az esővizet, a sarkok felé irányítja, nem okoz beázást, csöpögést akkor sem, ha esőzés után kinyílnak a lamellák.

Az egyszerűen és csendesen működtethető lamellák mozgatásával, pillanatok alatt komfortos atmoszférát biztosíthatunk teraszunkra, ideális fényviszonyokkal és szellőzéssel.

algarve roof

Beépítése

Integrálható egy meglévő mélyedésbe:

Telepíthető egy meglévő szerkezetre, függesztéssel is:

Kiegészítő extrák az Algarve árnyékolóhoz

FIXSCREEN árnyékoló

Az oldalsó árnyékolás megoldására a Fixscreen® 100™ Slim F és a Fixscreen® 150™ F kombinációjának felszerelése lehetséges. Az Algarve felületére az említett Fixscreen típusokat felszerelve kiválóan megoldható a betekintés elleni védelem és a szúnyogháló funkció is együttesen. Az oldaltextilek kérhetők áttetsző Crystal ablakokkal, így a kilátás még zavartalanabbá válik.

A Renson egyedülálló Fixscreen technológiájának köszönhetően olyan zipzáras textilárnyékolókat integrálhatunk a szerkezethez, mely szabadon álló szerkezetként (üvegfelület nélkül) akár 80 km/h-ás szélben is helytáll az időjárásnak, a textil nem ugrik ki a helyéről, nem szakad, nem rángat, így megfelelő komfortot biztosít. A textilek ebben az esetben a szúnyogháló funkciót is betöltik szövésüknek köszönhetően, így a kellemetlenkedő rovaroktól is megóvja a környezetet.

Választható szövetek

A magas minőségű Serge® textilek egyedi anyaguknak köszönhetően tökéletes fényáramlást biztosítanak
a rendkívüli napvédő tulajdonságuk mellett!

null

SERGÉ TEXTILEK

Üvegszál alapanyagú PVC bevonatú textil. Az üvegszálnak köszönhetően nem indul bomlásnak, UV és időjárásálló. Felületi struktúrája eltér a Soltis kivételétől. Tűzállósága M1-es osztályú.

Kattintson ide és nézze meg a textileket!

Világítás

Amikor kezd besötétedni, egyszerűen kapcsolja fel a beépített világítást.

A megfelelő világítás kiválasztása lehetővé teszi a kedvével harmonizáló hangulat megteremtését. Opcionálisan választhatja a lamellákba beépített LED világítást.

 • felfelé, vagy lefelé irányuló világítás (up and down led) biztosítja a kívánt direkt, vagy indirekt fényt. Tetőszerkezetenként 2 felfelé, és 2 lefelé irányuló világítás beszerelésére van mód. Ez vagy csak a rövidebbik, vagy csak a hosszabbik oldalt jelenti.
 • lamellákba integrált led (Lineo® led) egyenletes megvilágítást biztosít

Választhat

 • meleg fehér fény, [tökéletes meghitt baráti összejövetelekhez],
 • tiszta fehér fény [olvasáshoz] és
 • RGB [csak felfelé irányuló világítás] fények közül, a megfelelő hangulat megteremtése érdekében.

Alkalomhoz illően beállíthatja világításának fényerejét is. A RENSON® LED világítás kiemelkedően gazdaságos, időtálló, minőségi, és egyenletes fényerősségű világítást biztosít, melynek fényereje szabályozható.

Fűtés és hangtechnika

HEAT & SOUND BEAM® modul beépített fűtés hangszórókkal, komfort hűvösebb időben is

A beépített, választható fűtés mindezt lehetővé teszi. Az egyenletes hőelosztás biztosítja a belső hőmérséklet stabilitását akár enyhe hőmérséklet csökkenés esetén is. A modul beépített süllyesztett hangszóróinak köszönhetően kedvenc dallamát hallgatva relaxálhat kertjében vagy teraszán.

Technikai adatok

A fűtés beszerelésének legmegfelelőbb pozíciója, a már meglévő fallal szemben javasolt, ezáltal a falról visszavetült hőhatás még jobban érvényesül. Maximalizálása érdekében, javasoljuk, hogy további elemekkel bővítse teraszát, [pld. üvegpanelek, Fixscreen®, stb.] melyek biztosítják a további fedettséget.

 • Méretek: H 165 mm x D 47 mm
 • Dőlésszöge 30° könnyen állítható
 • Szélessége megegyezik a tető szélességével

FŰTÉS – fűtés variációk:

 • Méretek: H 160 mm x W 1,284 mm
 • 12 A/fűtés
 • 2600 W/fűtés
 • Vízálló IP65

HANGZÁS – hangszórók:

 • Méretek: H 160 mm x W160 mm
 • süllyesztett “Plane Wave” technológiás hangszórók
 • 25 W RMS/50 W teljesítményű,
 • vízálló IP65

Átlátszó lamellák - LINEO® LUCE

Nyitottabb tér, elegánsabb hatás

Opcionálisan lehetőség van, hogy az alumínium lamellákat átlátszó (un. Lineo® Luce) lamellákra cseréljük. Amikor lamellái egy részét átlátszó elemekkel egészítjük ki, még nyitottabb, még szabadabb hatást érhetünk el, ezáltal több fényt engedhetünk be otthonunkba. Tetőszerkezetenként összesen 5 átlátszó lamellát építhetünk be. Elrendezésük ízléstől, és igényeinktől függően egymás mellé vagy különböző elosztásban is telepíthetők.

Automatizálás

a nagyobb kényelemért!

null

Egyszerű távirányítás

A Somfy® automatizálással könnyedén irányíthatja teraszárnyékolójának tető-, és oldal elemeit. A kívánt hatás elérése érdekében, valamint az oldal panelek száma alapján kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő távirányítót. A maximális kényelem elérése érdekében javasoljuk az eső-, és szélérzékelők beszerelését is.

null

Intelligens épületautomatizálás

Természetesen a RENSON® teraszárnyékolók vezérelhetőek intelligens épületfelügyeleti rendszerekkel (akár okostelefonon vagy tableten keresztül).

Az Algarve részletes bemutatása

A tetőszerkezet

Ez az egyszerű és praktikus terasz árnyékoló tökéletes és szabályozható nap elleni védelmet biztosít az elforgatható lamellái által.

Az extrudált alumínium lamellák 150°-ban elforgathatók, ami ezáltal lehetővé teszi Önnek, hogy tetszőlegesen szabályozza a napfényt és szellőzést.

Ha a lamellák zárva vannak, akkor egy különleges vízálló tetőt kapunk, amelyről a csapadék az oszlopokban teljesen rejtett vízelvezető csatornákon távozik.

Az Algarve® bármilyen RAL színben kérhető. Az elegáns szerkezetének köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden építészeti stílushoz: klasszikus vagy modern.

 

Technikai adatok

Szerkezet színválasztéka

Porszórással festve, struktúrált kivitelben, a bevonat 60-80 mikron vastagságban.

Szélellenállás

120 km / h zárt lamellák esetén

Hóterhelés

akár 110 kg / m2

Miben különbözik az Algarve és a Camargue?

Az Algarve® terasz és kerti árnyékolóink alaptípusa, míg a Camargue a bővített változatot kínálja Önnek.

Algarve árnyékoló esetén a választható oldalelemek csak külső rögzítéssel kapcsolódnak a szerkezethez, míg a Camargue árnyékolónál mindez rejtett módon, teljesen integrálva történik.

Lapozza át brossúráinkat!

algarve-thumb1-540x320

Nézze meg videónkat!

Nézze meg pergolákról szóló videónkat!

Olvassa el szakcikkünket!

null

KERTI PERGOLÁK

plusz egy helyiség tavasztól őszig
Elolvasom

Miért az Algarve kerti és teraszárnyékolót válassza?

EGYEDI STÍLUS

Az elegáns, karcsú formavilágával garantáltan méltó dísze lesz a kertjének, teraszának.

ALUMÍNIUM SZERKEZET

Alumínium szerkezetének köszönhetően hihetetlen időtálló, nem kell festegetni, nem szívja ki a nap. Bármilyen RAL színre festve rendelhető.

SZÉLES SZÍNVÁLASZTÉK

A szerkezetét bármilyen RAL színre festve megrendelheti, így tökéletesen igazíthatja környezetéhez.

REJTETT VÍZELVEZETÉS

A lamellákról lefolyó víz elvezetéséről a szerkezetbe integrált csatornarendszer gondoskodik.

BÁRMILYEN ÉPÜLETHEZ ILLIK

Bármilyen épülethez tökéletesen illeszkedik, legyen az modern vagy klasszikus stílusú.

TÖBB SZERKEZETTÍPUSBAN RENDELHETŐ

Az Algarve kérhető különálló, falhoz rögzíthető és meglévő nyílásba építhető változatban is.

Mennyibe kerül a RENSON Algarve?

Az Algarve prémium minőségű kerti és teraszárnyékoló megközelítő ára:

Az árak tájékoztató jellegűek. Az aktuális szállítási díjak, egyedi megrendelői igények és a helyszíni adottságok függvényében folyamatosan változnak.

Algarve® árnyékolóját Ön egyedi méretben rendelheti meg.
A mellékelt táblázat példaként szolgál egy általános méretű alapszerkezet esetére vonatkoztatva.

A feltüntetett bruttó ár tartalmazza:
* A megjelölt alapszerkezet árát (oldalárnyékolók és egyéb extrák nélkül)
* Szállítási költségeket
* A szerkezet összeszerelésének díját
* A vezérlés beüzemelésének díját

A feltüntetett bruttó ár NEM tartalmazza a következőket (mely a pontos helyszíni felmérést követően határozható meg):
* Helyszínre jellemző telepítési költségek ( pl. alapozás, egyéni konzolok stb.)
* Villanyszerelési munkák

Válassza Ön is a RENSON Algarve kerti árnyékolót!

Az elegáns karcsú formavilágnak, és a valamennyi RAL színben elérhető színválasztéknakköszönhetően az Algarve® árnyékolók bármilyen építészi stílushoz illeszthetőek:klasszikushoz vagy modernhez egyaránt.

Ha Ön Algarve® kerti árnyékolót vásárol, akkor a minőségre szavaz és az elegáns, meghitt otthon megteremtése mellett dönt.

Nincs több kidobott pénz, vagy felesleges aggodalom, hiszen olyan terméket vásárol, amely hosszútávon biztosítja az Ön kényelmét és elégedettségét. Gyűjtse be az elismerő szavakat családtagjaitól, barátaitól, miközben jó ízléséről beszélnek a stílusos árnyékolói láttán. Az Algarve® barátságos atmoszférája, vonzereje lesz otthonának!

Válassza Ön is a RENSON Algarve-ot!

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Töltse ki az alábbi űrlapot! Adatait bizalmasan kezeljük.

[[[["field5","equal_to","Regisztr\u00e1lt Aten\u00e1d partner"]],[["show_fields","field12"]],"and"]]
1
Név
icon-user
Beépítés helye
icon-home
Telefon
icon-phone
Milyen néven van regisztrálva nálunk?Az Ön vagy a cége neve
no-icon
Melyik típus érdekli?
Méretek és darabszámok:
0 /
Megjegyzés:
0 /
Hozzájárulok, hogy az ajánlatkéréssel megadott személyes adataimat a cég kezelje, és amennyiben szükséges, azt harmadik fél számára (értsd. viszonteladó partnerünknek) továbbítsa. Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Árnyékolástechnikai termékeink országos viszonteladó partnereinken keresztül jutnak el Önhöz!

“Nem lehet olyan távol tőlünk, hogy viszonteladó partnerünk ne legyen közel Önhöz az ország bármely pontján!”

Mi történik az Ön árajánlatkérése után?

1. Ön kitölti a bal oldalon látható ajánlatkérő űrlapot. Egyszerűen csak töltse ki és írja le milyen termékre, mekkora méretben és milyen egyéb kívánságokkal szeretne árajánlatot kérni!

2. Az ajánlatkérését továbbítjuk az Önhöz legközelebb lévő partnerünknek, aki felkeresi Önt. Viszonteladó partnerünk keresni fogja Önt az Ön által megadott elérhetőségén és közösen egyeztetnek a részletekről, ami alapján a partnerünk árajánlatot fog adni Önnek!

3. Ön megrendeli tőle, mi legyártjuk és Ön a partnerünkön keresztül kapja meg. Árajánlat kérését követően az Ön terméke legyártásra kerül, melyet a viszonteladó partnerünk szakszerűen a megbeszéltek szerint beépít/beszerel Önnek!

Összefoglalva: Kérjen egyszerűen árajánlatot a megfelelő Atenád által forgalmazott termékre és a többit bízza ránk és viszonteladó partnerünkre!