KERTI ÉS TERASZÁRNYÉKOLÓ RENDSZEREK
újgenerációs pergolák

EREDETI MINŐSÉG AZ INNOVÁTORTÓL

MAGYARORSZÁGON LEGTÖBBET ÉRTÉKESÍTETT RENDSZEREK

EGYEDISÉG - STÍLUS - KOMFORT

 • Megvásároltuk a jakuzzit a kertbe, de élvezhetetlen a szeles időtől?
 • Árnyékot szeretnénk, de nem fülledt légteret?
 • Szabályoznánk a teraszunkra beeső fényt az időjárástól függően?
 • Fontos, hogy ne ázzon be a teraszunk miközben éppen az esőben sütögetünk alatta?
 • Vendégeket hívtunk szabadtéri grillpartyra, de elromlott az idő és nem szeretnénk bevonulni a lakásba?

Számos olyan mindennapi szituációt felsorolhatnánk, ami befolyásolja a szabadban eltöltött időnket. Lakóterünk falain kilépve egyre inkább vágyunk egy olyan szabadban kialakított komfortos, élhető lakótérre, ahol gondtalanul, az időjárástól zavartalanul tölthetjük el szabadidőnket. A kerti-, és teraszárnyékolókkal szembeni elvárásaink nőnek. A funkcionalitáson túl, manapság egyre inkább igényeljük a stílusos megjelenést és az épülettel való harmonizációt. Mindemellett a komfortról sem szeretnénk lemondani.

Megszületett a RENSON új generációs, innovatív árnyékoló rendszere, mely elsőként nyújt olyan minőségi léptéket a kerti,- és teraszárnyékolásban, amely merőben megváltoztatja a róluk alkotott eddigi elképzelésünket!

Alapfilozófiájuk és sikereik kulcsa abban áll, hogy olyan kültéri teret valósíthatunk meg általuk, melyre egyetlen korábbi árnyékoló sem volt önmagában képes. Céljuk, egy olyan kültéri egészséges, exkluzív élettér megteremtése, mely vetekedik a belső komforttal. Az időjáráshoz, igényeinkhez alkalmazkodva természetes atmoszférát teremt, miközben maximálisan élvezhető a szabadtéri légkör. Mindezt az év bármely időszakában alkalmazhatóan. Rendszereik variálhatósága, egyedi kialakításuk, méltán emelik a legelőkelőbb helyre a kültéri árnyékolók körében. Az alumínium szerkezetű, időtálló, filigrán árnyékolók nem igényelnek komoly karbantartást, kitűnően illeszkednek bármely építészeti stílushoz, modern és klasszikus térben egyaránt.

MIÉRT AZ EREDETI A JÓ VÁLASZTÁS?

Az új generációs kerti és teraszrendszerek kifejlesztőjétől vásárol, így nincsenek kompromisszumok

 

 • MÁR BIZONYÍTOTTAK!
 • Tesztelt és kipróbált rendszerek a világ minden pontján, számos beépítés és elégedett vásárló hazánkban is
 • Tökéletesen kidolgozott részletek
 • Különböző rendszerek teljes integrációja
 • Időtálló szerkezetek
 • Elsőrangú, stabil alumíniumszerkezet
 • Szabadon álló szerkezetként (üvegfelület nélkül) akár 80 km/h-ás szélben is helytállnak az időjárásnak
 • Egyedülálló vízelvezetés
 • High-tech megjelenés
 • Kimagasló minőség
 • Széleskörű alkalmazhatóság, variálhatóság, utólagos integrálhatóság
 • Luxus kiegészítők
 • Időjárásálló, hosszú élettartam
 • Minimális karbantartási igény

AHOL AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK

Tökéletes klíma, komfortos élettér a kertben az év bármely időszakában

ÍGY VÁLASZTHAT MEGFELELŐ TÍPUSÚ PERGOLÁT!

Nem tudja mi alapján válasszon? Mutatjuk mire kell ügyelnie a jó döntéshez!

TÍPUSOK

RENSON Algarve

Algarve

Alapkivitel

algarve kerti árnyékoló

Elforgatható lamellás kerti és teraszárnyékoló, rejtett vízelvezetéssel. Önálló szerkezetként vagy oldalfalhoz rögzítve.

Algarve AERO (Roof)

Önálló tetőárnyékoló

algarve roof árnyékoló

Elforgatható lamellás, önálló tetőárnyékoló, oszlopok nélkül. Meglévő mélyedésbe vagy meglévő álló szerkezetre rögzítve, akár függesztéssel is.

Algarve Classic Line

Dekoratív tartóoszloppal

algarve-classicline

ÚJ! Algarve árnyékoló, egy  klasszikus vonalvezetésű, dekoratív díszítőszegéllyel a tetőn. Falra szerelve vagy önállóan. Rusztikus és klasszikus épületekhez egyaránt.

canvas

RENSON Algarve CANVAS

Kerti és teraszárnyékoló - gépjármű beálló

2019-es ÚJDONSÁG!

Algarve Canvas az új, kétrétegű árnyékoló. Elsősorban akkor válasszuk, ha fix, szélálló tetőárnyékolásban gondolkodunk. A zip-es Fixscreen textilárnyékolót kombinálták az integrált vízelvezetéssel rendelkező, acélszerkezetű lamellás rendszerrel. Sorolhatósága miatt kombinálható Algarve lamellával is (lsd. képen).

KINEK AJÁNLJUK?

Minimalista stílusjegyének köszönhetően jól illeszthető a letisztult épületekhez és kiválóan alkalmas gépkocsibeállónak is. Kitűnő ár-érték arány.

camargue kerti árnyékoló

RENSON Camargue

Kerti és teraszárnyékoló

A legnépszerűbb típus hazánkban is. Számos előnye mellett, kifinomult megoldásokban bővelkedő, kompakt rendszer. Masszív szerkezet, statikailag többet bír, az oldalelemek és kiegészítők (oldalárnyékoló sínek az elektromos vezetékhálózat illetve az egyedi kiegészítő elemek, mint a LED világítás, hangszórók, fűtőtest), integráltan építhetők be. Sorolható, azaz végtelenségig bővíthető, így bármilyen méret elérhető. Számos oldalárnyékolási variációval választható.

KINEK AJÁNLJUK?

A Camargue kiváló választás annak, aki nagyobb terület árnyékolásában gondolkodik és komolyabban bővíteni szeretné kerti árnyékolóját.

Aero_Skye_2

RENSON Skye és AERO Skye

Kerti és teraszárnyékoló

CSÚCSKATEGÓRIA A TERASZÁRNYÉKOLÁSBAN

Alumínium lamellás, forgatható és eltolható tetővel rendelkező kerti ,- és teraszárnyékoló, integrálható oldalelemekkel kombinálhatóan. Szabadalmaztatott S-DRIVE technológia a lamellák megbízható működéséért.

Egy erős gerendázattal ellátott rendszer, a Camargue® típus tovább bővített változata, ahol a lamellák nemcsak forgathatók, hanem összegyűjthetők is, biztosítva a kellő napfényt teraszunkon, például napozáshoz. A lamellákat – függőleges állásban – az egyik oldalra, vagy középről két oldalra húzza össze egy összetett mechanizmus. A szerkezet lehet aero vagy oszlopos kivitelű.

SKYE AERO

Az oszlopok nélküli kivitel, mely csak tetőárnyékolóként funkcionál egy meglévő szerkezetre ráültetve, vagy mélyedésbe süllyesztve. Akár kétoldalra tolható kivitelben is (Aero Dual).

A SKYE kiváló minőség kompromisszumok nélkül!

 

 • precíz, kidolgozott részletek
 • egyedi fejlesztések
 • vonzó megjelenés
 • letisztult vonalvezetés
 • kifogástalan minőség
 • végtelen személyre szabási lehetőség
 • mélyámulatba ejtő atmoszféra
lagune terasz árnyékoló

RENSON Lagune

Teraszárnyékoló

Zip-es textiltetővel rendelkező árnyékoló szerkezet. Megjelenésében egy robosztusabb, strapabíró árnyékolót választunk. Szerkezete önállóan, vagy különböző oldalpanelek beépítésével is kérhető, melyek integráltan lettek kialakítva. Tökéletesen elszeparált, zárt teraszt tudunk alkotni általuk, így akár 4 évszakossá tehető teraszunk. Igényeinkhez mérten, az alábbi megoldások közül választhatunk:

Oldalárnyékoló screenek (Fixscreen), átlátszó Crystal ablakkal is
Üveg tolóajtó
Loggia panelek (fix vagy mozgatható lamellás wood, alu, screen)
Kombinált árnyékoló (screen + üvegtolóajtó)

lapure terasz árnyékoló

RENSON Lapure

Teraszárnyékoló

Eltolható, zip-es textilárnyékoló tetővel, mely akár túlnyúlhat az oszlopokon is (pl. teraszról a medence fölé).

Az egyre inkább teret hódító ún. “láthatatlan építészet” irányvonalat képviselve, megszületett ez a légies és minimalista megjelenésű szerkezet, mely kialakítása révén méltón nevezhető panoráma árnyékolónak. Vízálló textil tetőszerkezete láthatatlan módon, oldalsó illesztés nélkül csatlakozik az elegáns és diszkrét alumínium oszlopokhoz. A vászontető behúzásával szinte teljesen elrejthető az árnyékolónk.

HAZAI REFERENCIÁK

Lapozzon bele az új prospektusba!

Nagyításhoz kattintson a fullscreen ikonra.
A teljes nézetből való kilépéshez nyomja meg az ESC billentyűt.

Egyéb kerti és teraszárnyékolók

q-bus árnyékoló

VARISOL Q.bus

Kerti és teraszárnyékoló

Szabadon álló kültéri árnyékoló, melynek különlegessége, hogy a két elemből álló árnyékolói külön is mozgathatóak. Esőben is megfelelő védelmet nyújt.

Egyéb terasz árnyékolók

Kerti és teraszárnyékoló

 

btgroup napvitorlák

BT GROUP Napvitorlák

Kerti és teraszárnyékoló

Elegáns és minimál. Gázrugóval feszített szabadalmaztatott rendszer, ferde oszlopokhoz rögzítve 3-féle módon (1 lábon, 2 lábon, 4 lábon). Önállóan vagy oldalfalhoz.

Markilux Syncra terasz árnyékoló

MARKILUX Syncra

Kerti és teraszárnyékoló

Olyan acélszerkezet, melynek tetejére 1 (UNO) ill. 2 (FLEX vagy FIX) oldalt napellenző(k) van(nak) felszerelve. Akár hatalmas területek árnyékolására. 3 rögzítési móddal.