RENSON KERTI ÉS TERASZÁRNYÉKOLÓ RENDSZEREK

EREDETI MINŐSÉG AZ INNOVÁTORTÓL

EGYEDISÉG - STÍLUS - KOMFORT

 • Megvásároltuk a jakuzzit a kertbe, de élvezhetetlen a szeles időtől?
 • Árnyékot szeretnénk, de nem fülledt légteret?
 • Szabályoznánk a teraszunkra beeső fényt az időjárástól függően?
 • Fontos, hogy ne ázzon be a teraszunk miközben éppen az esőben sütögetünk alatta?
 • Vendégeket hívtunk szabadtéri grillpartyra, de elromlott az idő és nem szeretnénk bevonulni a lakásba?

Számos olyan mindennapi szituációt felsorolhatnánk, ami befolyásolja a szabadban eltöltött időnket. Lakóterünk falain kilépve egyre inkább vágyunk egy olyan szabadban kialakított komfortos, élhető lakótérre, ahol gondtalanul, az időjárástól zavartalanul tölthetjük el szabadidőnket. A kerti-, és teraszárnyékolókkal szembeni elvárásaink nőnek. A funkcionalitáson túl, manapság egyre inkább igényeljük a stílusos megjelenést és az épülettel való harmonizációt. Mindemellett a komfortról sem szeretnénk lemondani.

Megszületett a RENSON új generációs, innovatív árnyékoló rendszere, mely elsőként nyújt olyan minőségi léptéket a kerti,- és teraszárnyékolásban, amely merőben megváltoztatja a róluk alkotott eddigi elképzelésünket!

Alapfilozófiájuk és sikereik kulcsa abban áll, hogy olyan kültéri teret valósíthatunk meg általuk, melyre egyetlen korábbi árnyékoló sem volt önmagában képes. Céljuk, egy olyan kültéri egészséges, exkluzív élettér megteremtése, mely vetekedik a belső komforttal. Az időjáráshoz, igényeinkhez alkalmazkodva természetes atmoszférát teremt, miközben maximálisan élvezhető a szabadtéri légkör. Mindezt az év bármely időszakában alkalmazhatóan. Rendszereik variálhatósága, egyedi kialakításuk, méltán emelik a legelőkelőbb helyre a kültéri árnyékolók körében. Az alumínium szerkezetű, időtálló, filigrán árnyékolók nem igényelnek komoly karbantartást, kitűnően illeszkednek bármely építészeti stílushoz, modern és klasszikus térben egyaránt.

MIÉRT AZ EREDETI A JÓ VÁLASZTÁS?

Az új generációs kerti és teraszrendszerek kifejlesztőjétől vásárol, így nincsenek kompromisszumok

 

 • MÁR BIZONYÍTOTTAK!
 • Tesztelt és kipróbált rendszerek a világ minden pontján, számos beépítés és elégedett vásárló hazánkban is
 • Tökéletesen kidolgozott részletek
 • Különböző rendszerek teljes integrációja
 • Időtálló szerkezetek
 • Elsőrangú, stabil alumíniumszerkezet
 • Szabadon álló szerkezetként (üvegfelület nélkül) akár 80 km/h-ás szélben is helytállnak az időjárásnak
 • Egyedülálló vízelvezetés
 • High-tech megjelenés
 • Kimagasló minőség
 • Széleskörű alkalmazhatóság, variálhatóság, utólagos integrálhatóság
 • Luxus kiegészítők
 • Időjárásálló, hosszú élettartam
 • Minimális karbantartási igény

AHOL AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK

Tökéletes klíma, komfortos élettér a kertben az év bármely időszakában

RENSON Algarve

Algarve

Alapkivitel

algarve kerti árnyékoló

Elforgatható lamellás kerti és teraszárnyékoló, rejtett vízelvezetéssel. Önálló szerkezetként vagy oldalfalhoz rögzítve.

Algarve Roof

Önálló tetőárnyékoló

algarve roof árnyékoló

Elforgatható lamellás, önálló tetőárnyékoló, oszlopok nélkül. Meglévő mélyedésbe vagy meglévő álló szerkezetre rögzítve, akár függesztéssel is.

Algarve Classic Line

Dekoratív tartóoszloppal

algarve-classicline

ÚJ! Algarve árnyékoló, egy  klasszikus vonalvezetésű, dekoratív díszítőszegéllyel a tetőn. Falra szerelve vagy önállóan. Rusztikus és klasszikus épületekhez egyaránt.

camargue kerti árnyékoló

RENSON Camargue

Kerti és teraszárnyékoló

Az Atenád által forgalmazott Renson Camargue kerti árnyékoló bővíthető típus. A Camargue sorolható, azaz végtelenségig bővíthető, így bármilyen méret elérhető vele és egy olyan kompakt rendszert foglal magába, ahol az alumíniumvázba tökéletesen elrejthetők mind az oldalárnyékoló sínek az elektromos vezetékhálózat illetve az egyedi kiegészítő elemek (LED világítás, hangszórók, fűtőtest).

KINEK AJÁNLJUK?

A Camargue kiváló választás annak, aki nagyobb terület árnyékolásában gondolkodik és komolyabban bővíteni szeretné kerti árnyékolóját.

renson skye teraszárnyékoló

RENSON Skye és AERO Skye

Kerti és teraszárnyékoló

CSÚCSKATEGÓRIA A TERASZÁRNYÉKOLÁSBAN

Alumínium lamellás, forgatható és eltolható tetővel rendelkező kerti ,- és teraszárnyékoló, integrálható oldalelemekkel kombinálhatóan.

Prémium kategóriában a belga RENSON cég ismételten megmutatta, hogy 2017-ben milyen színvonalon lehet élvonalban maradni a teraszárnyékolásban. A stuttgarti világkiállításon bemutatott SKYE®, a népszerű Camargue® továbbfejlesztett változata, mely ezentúl az Ön kertjébe is beköltözhet.

lagune terasz árnyékoló

RENSON Lagune

Teraszárnyékoló

Az Atenád által forgalmazott Renson Lagune teraszárnyékoló prémium kategóriás kerti és teraszárnyékoló.  Szerkezete önállóan, vagy különböző oldalpanelek beépítésével is kérhető. Igényeinkhez mérten, az alábbi megoldások közül választhatunk:

Oldalárnyékoló screenek (Fixscreen), átlátszó Crystal ablakkal is
Üveg tolóajtó
Loggia panelek (fix vagy mozgatható lamellás wood, alu, screen)
Kombinált árnyékoló (screen + üvegtolóajtó)

lapure terasz árnyékoló

RENSON Lapure

Teraszárnyékoló

Teraszárnyékoló oldalelemek nélkül.  Eltolható, zipzáras textilárnyékoló tetővel, mely akár túlnyúlhat az oszlopokon is (pl. teraszról a medence fölé).

renson toscane teraszárnyékoló

RENSON Toscane

Teraszárnyékoló

ÚJ! Teraszárnyékoló, elegánsan eltolható és összecsukható screen tetőmegoldással. Választható integrált oldalelemekkel, akár 13m x 6,5m felület árnyékolására is.

Lapozzon bele a prospektusba!

A teljes nézetből való kilépéshez nyomja meg az ESC billentyűt.

Egyéb kerti és teraszárnyékolók

q-bus árnyékoló

VARISOL Q.bus

Kerti és teraszárnyékoló

Szabadon álló kültéri árnyékoló, melynek különlegessége, hogy a két elemből álló árnyékolói külön is mozgathatóak. Esőben is megfelelő védelmet nyújt.

Egyéb terasz árnyékolók

Kerti és teraszárnyékoló

 

btgroup napvitorlák

BT GROUP Napvitorlák

Kerti és teraszárnyékoló

Elegáns és minimál. Gázrugóval feszített szabadalmaztatott rendszer, ferde oszlopokhoz rögzítve 3-féle módon (1 lábon, 2 lábon, 4 lábon). Önállóan vagy oldalfalhoz.

Markilux Syncra terasz árnyékoló

MARKILUX Syncra

Kerti és teraszárnyékoló

Olyan acélszerkezet, melynek tetejére 1 (UNO) ill. 2 (FLEX vagy FIX) oldalt napellenző(k) van(nak) felszerelve. Akár hatalmas területek árnyékolására. 3 rögzítési móddal.