fbpx

KERTI ÉS TERASZÁRNYÉKOLÓ RENDSZEREK
újgenerációs pergolák

EREDETI MINŐSÉG AZ INNOVÁTORTÓL

MAGYARORSZÁGON LEGTÖBBET ÉRTÉKESÍTETT RENDSZEREK

EGYEDISÉG - STÍLUS - KOMFORT

 • Megvásároltuk a jakuzzit a kertbe, de élvezhetetlen a szeles időtől?
 • Árnyékot szeretnénk, de nem fülledt légteret?
 • Szabályoznánk a teraszunkra beeső fényt az időjárástól függően?
 • Fontos, hogy ne ázzon be a teraszunk miközben éppen az esőben sütögetünk alatta?
 • Vendégeket hívtunk szabadtéri grillpartyra, de elromlott az idő és nem szeretnénk bevonulni a lakásba?

Számos olyan mindennapi szituációt felsorolhatnánk, ami befolyásolja a szabadban eltöltött időnket. Lakóterünk falain kilépve egyre inkább vágyunk egy olyan szabadban kialakított komfortos, élhető lakótérre, ahol gondtalanul, az időjárástól zavartalanul tölthetjük el szabadidőnket. A kerti-, és teraszárnyékolókkal szembeni elvárásaink nőnek. A funkcionalitáson túl, manapság egyre inkább igényeljük a stílusos megjelenést és az épülettel való harmonizációt. Mindemellett a komfortról sem szeretnénk lemondani.

Megszületett a RENSON új generációs, innovatív árnyékoló rendszere, mely elsőként nyújt olyan minőségi léptéket a kerti,- és teraszárnyékolásban, amely merőben megváltoztatja a róluk alkotott eddigi elképzelésünket!

Alapfilozófiájuk és sikereik kulcsa abban áll, hogy olyan kültéri teret valósíthatunk meg általuk, melyre egyetlen korábbi árnyékoló sem volt önmagában képes. Céljuk, egy olyan kültéri egészséges, exkluzív élettér megteremtése, mely vetekedik a belső komforttal. Az időjáráshoz, igényeinkhez alkalmazkodva természetes atmoszférát teremt, miközben maximálisan élvezhető a szabadtéri légkör. Mindezt az év bármely időszakában alkalmazhatóan. Rendszereik variálhatósága, egyedi kialakításuk, méltán emelik a legelőkelőbb helyre a kültéri árnyékolók körében. Az alumínium szerkezetű, időtálló, filigrán árnyékolók nem igényelnek komoly karbantartást, kitűnően illeszkednek bármely építészeti stílushoz, modern és klasszikus térben egyaránt.

MIÉRT AZ EREDETI A JÓ VÁLASZTÁS?

Az új generációs kerti és teraszrendszerek kifejlesztőjétől vásárol, így nincsenek kompromisszumok

 

 • MÁR BIZONYÍTOTTAK!
 • Tesztelt és kipróbált rendszerek a világ minden pontján, számos beépítés és elégedett vásárló hazánkban is
 • Tökéletesen kidolgozott részletek
 • Különböző rendszerek teljes integrációja
 • Időtálló szerkezetek
 • Elsőrangú, stabil alumíniumszerkezet
 • Szabadon álló szerkezetként (üvegfelület nélkül) akár 80 km/h-ás szélben is helytállnak az időjárásnak
 • Egyedülálló vízelvezetés
 • High-tech megjelenés
 • Kimagasló minőség
 • Széleskörű alkalmazhatóság, variálhatóság, utólagos integrálhatóság
 • Luxus kiegészítők
 • Időjárásálló, hosszú élettartam
 • Minimális karbantartási igény

AHOL AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK

Tökéletes klíma, komfortos élettér a kertben az év bármely időszakában

ÍGY VÁLASZTHAT MEGFELELŐ TÍPUSÚ PERGOLÁT!

Nem tudja mi alapján válasszon? Mutatjuk mire kell ügyelnie a jó döntéshez!

TÍPUSOK

RENSON Algarve

Algarve

Alapkivitel

algarve kerti árnyékoló

Elforgatható lamellás kerti és teraszárnyékoló, rejtett vízelvezetéssel. Önálló szerkezetként vagy oldalfalhoz rögzítve.

Algarve AERO (Roof)

Önálló tetőárnyékoló

algarve roof árnyékoló

Elforgatható lamellás, önálló tetőárnyékoló, oszlopok nélkül. Meglévő mélyedésbe vagy meglévő álló szerkezetre rögzítve, akár függesztéssel is.

Algarve Classic Line

Dekoratív tartóoszloppal

algarve-classicline

ÚJ! Algarve árnyékoló, egy  klasszikus vonalvezetésű, dekoratív díszítőszegéllyel a tetőn. Falra szerelve vagy önállóan. Rusztikus és klasszikus épületekhez egyaránt.

canvas

RENSON Algarve CANVAS

Kerti és teraszárnyékoló - gépjármű beálló

Fix, 2 rétegű tetővel rendelkező kerti és teraszárnyékoló, melyet elsősorban akkor érdemes választani, ha szélálló tetőárnyékolás a cél. A felső réteg egy trapéz hullámlemez, amely a vízelvezetését felelős, az alsó réteg pedig a Fixscreen-technológiával ellátott feszített zip-es textil, melynek köszönhetően esztétikus az árnyékoló megjelenése. A trapézlemez fedésnek köszönhetően a szerkezet masszívan ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kocsibeálló építésére tökéletes megoldásként szolgál, de alkalmas bejárati ajtó feletti tetőzet kiépítésére vagy udvar lefedésére egyaránt. Szabadon kombinálható az elforgatható tetőlamellás Algarve rendszerével, ez az úgynevezett Dual technológia. Ebből a típusból is elérhető tartóoszlopok nélküli kivitel (Algarve Aero Canvas), melyet már meglévő szerkezethez illesztenek.

aero canvas menü gyűjtőoldal főkép

RENSON Algarve AERO CANVAS

Kerti és teraszárnyékoló - gépjármű beálló

Tartóoszlopok nélküli kivitel

camargue kerti árnyékoló

RENSON Camargue

Kerti és teraszárnyékoló

A legnépszerűbb típus hazánkban is. Számos előnye mellett, kifinomult megoldásokban bővelkedő, kompakt rendszer. Masszív szerkezet, statikailag többet bír, az oldalelemek és kiegészítők (oldalárnyékoló sínek az elektromos vezetékhálózat illetve az egyedi kiegészítő elemek, mint a LED világítás, hangszórók, fűtőtest), integráltan építhetők be. Sorolható, azaz végtelenségig bővíthető, így bármilyen méret elérhető. Számos oldalárnyékolási variációval választható.

KINEK AJÁNLJUK?

A Camargue kiváló választás annak, aki nagyobb terület árnyékolásában gondolkodik és komolyabban bővíteni szeretné kerti árnyékolóját.

Aero_Skye_2

RENSON Skye és AERO Skye

Kerti és teraszárnyékoló

CSÚCSKATEGÓRIA A TERASZÁRNYÉKOLÁSBAN

Alumínium lamellás, forgatható és eltolható tetővel rendelkező kerti ,- és teraszárnyékoló, integrálható oldalelemekkel kombinálhatóan. Szabadalmaztatott S-DRIVE technológia a lamellák megbízható működéséért.

Egy erős gerendázattal ellátott rendszer, a Camargue® típus tovább bővített változata, ahol a lamellák nemcsak forgathatók, hanem összegyűjthetők is, biztosítva a kellő napfényt teraszunkon, például napozáshoz. A lamellákat – függőleges állásban – az egyik oldalra, vagy középről két oldalra húzza össze egy összetett mechanizmus. A szerkezet lehet aero vagy oszlopos kivitelű.

SKYE AERO

Az oszlopok nélküli kivitel, mely csak tetőárnyékolóként funkcionál egy meglévő szerkezetre ráültetve, vagy mélyedésbe süllyesztve. Akár kétoldalra tolható kivitelben is (Aero Dual).

A SKYE kiváló minőség kompromisszumok nélkül!

 

 • precíz, kidolgozott részletek
 • egyedi fejlesztések
 • vonzó megjelenés
 • letisztult vonalvezetés
 • kifogástalan minőség
 • végtelen személyre szabási lehetőség
 • mélyámulatba ejtő atmoszféra
lagune terasz árnyékoló

RENSON Lagune

Teraszárnyékoló

Zip-es textiltetővel rendelkező árnyékoló szerkezet. Megjelenésében egy robosztusabb, strapabíró árnyékolót választunk. Szerkezete önállóan, vagy különböző oldalpanelek beépítésével is kérhető, melyek integráltan lettek kialakítva. Tökéletesen elszeparált, zárt teraszt tudunk alkotni általuk, így akár 4 évszakossá tehető teraszunk.

lapure terasz árnyékoló

RENSON Lapure

Teraszárnyékoló

Eltolható, zip-es textilárnyékoló tetővel, mely akár túlnyúlhat az oszlopokon is (pl. teraszról a medence fölé).

Az egyre inkább teret hódító ún. “láthatatlan építészet” irányvonalat képviselve, megszületett ez a légies és minimalista megjelenésű szerkezet, mely kialakítása révén méltón nevezhető panoráma árnyékolónak. Vízálló textil tetőszerkezete láthatatlan módon, oldalsó illesztés nélkül csatlakozik az elegáns és diszkrét alumínium oszlopokhoz. A vászontető behúzásával szinte teljesen elrejthető az árnyékolónk.

HAZAI REFERENCIÁK

Lapozzon bele az új prospektusba!

Nagyításhoz kattintson a fullscreen ikonra.
A teljes nézetből való kilépéshez nyomja meg az ESC billentyűt.

Egyéb kerti és teraszárnyékolók

q-bus árnyékoló

VARISOL Qbus

Kerti és teraszárnyékoló

Különleges alumínium pergola, vízszintesen dönthető textil tetővel és merőleges árnyékolóval, melyek egymástól függetlenül mozgathatók, így az árnyékolás hatékonyságát a napsütésnek megfelelően szabályozhatjuk. A tető igény esetén akár teljesen kinyitható, nincsenek zavaró elemek. Esőben is megfelelő védelmet nyújt. Az oszlopmagasság variálhatóságával végtelen pozícionálási lehetőséget kínál. Zip-es kivitelben is elérhető. Telepíthető szabadon álló vagy falhoz rögzített kivitelben. Mindkét típus sorolható.

VARISOL Qbus pergola

Kerti és teraszárnyékoló

Baldachin jellegű teraszárnyékoló, mely kiválóan véd nap, szél és eső ellen egyaránt. Többféleképpen kombinálható, így segítségével kialakítható sarokmegoldás, sorolt szerkezet, valamint elülső és oldalsó ablak napellenzők is alkalmazhatók hozzá. Ez a típusú pergola használható fedett, döntött vagy teljesen nyitott állapotban is különböző funkciók elérése érdekében.
Telepíthető szabadon álló vagy falhoz rögzített kivitelben. Mindkét típus sorolható. Kiegészíthető led világítással, mely lehetővé teszi a fokozatos fényszabályozást.

ALUMARK Elegancy

Kerti és teraszárnyékoló

Elegáns, összegyűjthető ponyvás pergola, mely bármely építészeti stílushoz illeszkedik. Alkalmazható nagy felületek -akár 13×6 méteres- árnyékolására is. A ponyva köztes állapotban is bárhol megállítható, zárt állapotban pedig teljesen vízálló a gyárilag kialakított vízelvezető rendszernek köszönhetően. A szerkezet kiemelt szélállósággal bír, valamint opcionálisan kiegészíthető oldalelemekkel és LED világítással. Szabadon álló vagy fahoz rögzített kivitelben is elérhető. Igény szerint hóterhelésre alkalmas szerkezet is rendelhető.

ALUMARK Cubic

Kerti és teraszárnyékoló

Markáns szerkezettel rendelkező kerti és teraszárnyékoló, melyet baldachine-gyűjtésű ponyvamegoldása tesz elegánssá. Különlegessége, hogy a textil 2 oldali lejtéssel vezeti el a vizet az oszlopokba. Stílusának és formavilágának köszönhetően különösen ajánlott olyan épületek mellé telepíteni, ahol a dizájn fontos szerepet játszik. Elérhető falhoz rögzített vagy szabadon álló szerkezetként. Alkalmazható nagy felületek -akár 13×6 méteres- árnyékolására is. A szerkezet kiemelt szélállósággal bír. Opcionálisan kiegészíthető oldalelemekkel és LED világítással.

ALUMARK Simple

Teraszárnyékoló

Az ár és a dizájn kompromisszuma a ponyvás teraszárnyékolásban. Impozáns látványt nyújt akár modern, akár hagyományos környezetben. Beépítése kifejezetten a kisebb, privát beruházások részére ajánlott. Kézi vagy motoros vezérléssel egyaránt rendelhető, ellenben csak homlokzathoz rögzített változatban érhető el. Választható textil oldalelemekkel, kiegészítőkkel, melynek köszönhetően időjárástól függetlenül élvezhető a terasz koratavasztól későőszig.

btgroup napvitorlák

BT GROUP Napvitorlák

Kerti és teraszárnyékoló

Elegáns és minimál. Gázrugóval feszített szabadalmaztatott rendszer, ferde oszlopokhoz rögzítve 3-féle módon (1 lábon, 2 lábon, 4 lábon). Önállóan vagy oldalfalhoz.

Markilux Syncra terasz árnyékoló

MARKILUX Syncra

Kerti és teraszárnyékoló

Olyan acélszerkezet, melynek tetejére 1 (UNO) ill. 2 (FLEX vagy FIX) oldalt napellenző(k) van(nak) felszerelve. Akár hatalmas területek árnyékolására. 3 rögzítési móddal.