Hasznos tudnivalók

Fixscreen és Winscreen vásárlás előtti tudnivalók

Mielőtt SOLTIS textillel gyártott Fixscreen, Winscreen vagy Winscreen Mini árnyékolót vásárol, érdemes a következőket elolvasnia! A SOLTIS textilekkel gyártott árnyékolók (Fixscreen, Winscreen, Winscreen Mini) rendelése során felmerülő gondolatokra, ötletekre, hasznos tudnivalókra hívjuk fel a figyelmét! Soltis textilek szélességi méretei: Alapesetben a textil szélessége 177 cm, bizonyos Soltis színekből rendelhető 267 cm-es tekercsszélesség is, egyedi esetekben.

Redőnymotorok szakszerű bekötése

Kerülje el a problémákat és az életveszélyes helyzeteket szakszerű beépítéssel! Segítünk Önnek! „HASZNOS TUDNIVALÓK” rovatunkban most a redőnymotorok helyes bekötésének fontosságára hívjuk fel a figyelmét! Új épület  kivitelezése esetén  az a szakszerű megoldás, ha az  árnyékoló gyári kábele gégecsőben elvezetve, szabványos kötődobozban, villanyszerelő által kerül bekötésre.  Szintén kívánatos, hogy az árnyékolók mindegyike külön biztosítékkal legyen.

Alumínium redőny vásárlás előtti tudnivalók

Alumínium redőny vásárlás előtti tudnivalók …azaz minőség vagy olcsó ár? Górcső alá vettük a német HEROAL redőnyléccel gyártott és az olcsón kínált alumínium redőnyöket, hogy megnézzük, érdemes-e lemondani a minőségről…az eredmény igazán meggyőző! Alumínium redőnyöket nem rövidtávra választ az ember. Ha alumínium redőny vásárlása mellett döntünk, egyértelműen több pénzt szánunk redőnyeinkre, mintha az olcsóbb, kevésbé…